Meg, kledd ut som meg

Jeg gir dere herved mitt Halloween-kostyme! Sophie Elise utkledd som.. Sophie Elise, år 2012 / 2013. Dette er et kostyme med en personlig betydning for meg. Det symboliserer en tid av livet mitt som var helt forferdelig, og at jeg nå er “fri” fra tvangstanken om å operere meg hele tiden.

Jeg har akseptert at den perioden i livet mitt var forferdelig, men at man nå kan kle seg ut og anerkjenne at men er over den psykiske sykdommen som samfunnet setter på oss om at man skal se ut på en viss måte.. Altså, fuck det! Jeg kan nå kle meg ut som det, det er et kostyme og en ironisk distanse, ikke et helt liv som er kontrollert av å føle man må fikse på utseendet sitt.


 

Jenter: dere blir ikke lykkelig av det. Faktisk blir dere dypt deprimert. Dere blir aldri fri, for man blir aldri bra nok om man strekker seg etter noen andre. Denne er til deg Sophie Elise, i år 2013: Du er bedre enn som så, og en dag kommer du til å kle deg ut som deg selv og få gåsehud over hele kroppen og gråte en liten tåre fordi du er så jævlig glad fordi du er ferdig med den perioden. Du klarte det, as. Du er kul. 


 

Sminke: @karolinegriciute   / photo: @joakimkleven 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg