kjærlighet

KJÆRLIGHET. 


 

@maddekh // @makeuptone  // @piaapettersen // @stinehoas // @johannaguttormsen // @karensofieu (litt feil rekkefølge, men uansett) 

 

Vet dere hva som gjør meg skikkelig glad? Å se alle bildene dere legger ut på instagram av boken min! Det er en helt surrealistisk følelse, jeg er så fantastisk stolt. Det er virkelig ikke noe bedre enn å gjøre folk interessert i å lese bøker, det er dumt at “dagens ungdom” kan skryte av å aldri ha lest en bok, for da har man gått glipp av mye. Jeg elsker å krype opp i sofakroken med en god bok, godteri og tid for meg selv, og at så mange av dere velger min bok for nettopp det gjør meg ydmyk. Husk å bruk hashtaggen #forbilde om dere legger ut, eller tagge meg i bildet så får jeg med meg. ♥ Dere skal vite en ting, jeg har sykt vanskelig for å føle på noe som helst i livet mitt. Etter at jeg ble så fucket over av en person jeg var så glad i, så har jeg på en måte bare stengt ned. Jeg føler aldri på glede, forutenom når dere gjør fine ting for meg og når arbeidet mitt betyr noe for dere. 

Noe annet som gjør meg glad er at boken har solgt så godt!! Det er helt ufattelig. Jeg vet at tallene jeg har hatt ikke er normalt for førstegangsforfattere, og i alle fall ikke etter så kort tid! Steder jeg så langt har på planen for boksigneringer er ………. Tusen takk for at dere legger ut bilder av boken min og anbefaler den videre. Det må dere bare fortsette med, for det betyr alt for meg. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg