farfar overrassket meg på tv!

I går var jeg på God morgen Norge, jeg kom rett fra bokfesten med samme sminke, hår og klær, men jeg kom meg opp og hadde det veldig hyggelig på intervjuet.  Men midt under sendingen fikk jeg en skikkelig overasskelse, farfaren min hadde spilt inn en video til meg som de viste meg for første gang på direktesendt tv. Om det hadde vært mamma og pappa ville jeg ikke blitt så sjokkert, men farfar har ikke vært så veldig “delaktig” i den offentlige delen av livet mitt, så.. Jeg fikk sjokk, og ble så glad! Jeg skriver en del om farfar i boken, og det er ikke noe jeg setter mer pris på å høre enn at han er stolt av meg.  Dere kan se hele klippet her! 


Det er veldig vanskelig å ta innover meg alt som skjer nå. Jeg er stolt og glad, samtidig som jeg er sliten – men for første gang på en veldig god måte. Jeg er heldig som har så fantastiske folk rundt meg som tar vare på meg, så jeg passer på å slappe mye av i denne perioden også. 

Jeg vil også gjerne si tusen millioner takk for alle fine ord jeg får fra dere som har lest boken min. Jeg har fått tårer i øynene flere ganger, og verdens største smil om munnen! Takk for at dere heier på meg og har troen på meg. ♥

PS: Boken min er ute i alle bokhandlere landet over, men utsolgt noen steder. Likevel skal den være mulig å få tak i, om dere ønsker det! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg