dette er den sykeste følelsen!

// egenreklame


 

Dette er en sinnsykt merkelig følelse. I dag fikk jeg for første gang holde boken min! ♡  Coveret skal være i litt annerledes materiale bare, jeg fikk en prøveutgave så jeg har ikke sett boken min helt på ekte, det får jeg gjøre på tirsdag. Dette føles likevel sykt! Å holde sin egen bok i hendene er det fineste jeg har opplevd, det blir på en måte barnet mitt – jeg er glad i den. Jeg tør nesten aldri å si at jeg er stolt av meg selv, men nå er jeg faktisk det. Skikkelig, skikkelig stolt. HERREGUD! Nå er det bare en uke igjen til dere får kjøpt den over alt i bokhandlere over hele landet . 

“Jeg følte meg fanget. For feig til å dø, for svak til å leve et bra liv. Jeg stakk en hånd under puta og strakte meg etter en kniv som jeg alltid hadde liggende der, under puta.”

Jeg innså nå at det er ganske kult at jeg ikke trenger etternavn, hehe. 

Herregud. Herregud. Herregud. Jeg får ikke sagt det nok, jeg hadde aldri trodd jeg kom til å krysse denne målstreken. Rundt 400 sider har jeg skrevet, rett fra hjertet, fra mitt nesten dypeste mørke. Det har vært tungt, det har vært fint, det har vært befriende og videre venter en reise jeg gleder meg til å starte på. Jeg er forfatter, tenk det… 

Dette er en bok til deg, til moren din, broren din og bestemoren din. Naboen, en fjern slektning eller en bestevenninne. Jeg har skrevet en bok som forhåpentligvis alle skal kunne kjenne seg igjen i på et eller annet plan. Vi mennesker er mer like enn vi er forskjellige, og følelseslivet mitt er neppe så ulikt ditt. Jeg hadde trengt denne boken da jeg var 16. Jeg trenger den nå. 


 

“Om du så meg slik som speilet så meg, så vet jeg ikke hva du ville ha sett. Men jeg tror ikke forbilde er det rette ordet.”

FORHÅNDSBESTILL BOKEN MIN HER ♡ Den er i butikker over hele landet fra om en uke!

Om du forhåndsbestiller boken min, får du den rett i postkassen med en gang den kommer ut. Lanseringsdato er 21 oktober (en dato jeg alltid kommer til å huske), og da kan du kjøpe den over alt hvor bøker selges, stort sett. Jeg gleder meg så utrolig mye til å høre hva dere synes! Den er lettlest, men mørk. Dyp, men humoristisk. Galgenhumor, som jeg er så glad i. 

Jeg skal gi dere oppdateringer om kommende boksigneringer og jentekvelder som jeg tenker å arrangere, gleder meg til å møte dere alle . ♡

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg