takk for nå

//annonselenke


 

I dag var jeg og søsteren min på en liten utflukt med en privat båt vi leide via hotellet. Vi besøkte Blue Lagoon og Paradise Bay, jeg anbefaler at man får med seg begge deler MEN jeg har nok blitt bortskjemt på spektakulære naturopplevelser dessverre.. Jeg sammenligner stedene jeg besøker med opplevelser jeg har hatt tidligere og i dag tenkte jeg for eksempel “det var finere på båtturen i Ibiza / naturen i nord-norge er bedre men det er ganske fint her også” (haha), istedenfor å bare nyte øyeblikket til det fulle. Blue Lagoon stakk seg ut som en favoritt, det var sykt deilig å svømme rundt i havet, jeg har tydeligvis ikke glemt hvordan jeg svømmer likevel, og temperaturen var helt perfekt. Vannet var helt blått og glassklart, i tillegg til at man var omgitt av masse grotter man kunne svømme inn i. Jeg fikk til og med en del farge i løpet av dagen, men det skulle nesten bare mangle etter en båttur på 7 timer. 


 

Jeg er litt usikker på om jeg ville ha anbefalt å leie en privat båt, det var ganske dyrt og i tillegg gikk det helt sykt sakte framover. 4 av de 7 timene ble brukt på å komme oss steder, liksom.. I tillegg måtte vi ha med egen mat, og om vi skulle kjøpe noe ekstra måtte vi svømme til land som ble komplisert, for da måtte vi eventuelt svømme med kontantene i munnen. Jaja! Vi burde kanskje ha planlagt bedre selv, haha. 

(annonselenke) Badedrakten min finner du HER 

Men det var positivt å kunne slappe av uten forstyrrelser, båten hadde to soverom, et ganske greit bad, kjøkken og et stort dekk hvor vi kunne ligge å sole oss. Jeg vil absolutt anbefale folk å dra til Malta og spesielt nå i september, temperaturene er perfekte både på land og i havet, i tillegg er det ikke like mange turister her nå. Vi har bodd på Westin Dragonara Resort som er til å anbefale – jeg tror de har det triveligste og mest serviceinnstilte personalet jeg har opplevd i hele mitt liv. Jeg kommer til å savne dette stedet & jeg kommer til å savne lillesøsteren min.. Jeg møtte forresten exen min Mathias i går også, og det var helt sykt hyggelig, han er uten tvil et av de aller beste menneskene jeg vet om. Det er trist for meg at han bor her. Haha nå ble jeg plutselig veldig sentimental.. 

Nok om det, nå skal vi sove! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg