for egen sikkerhet

Jeg skriver alltid et innlegg, publiserer det og så ser jeg meg sjeldent tilbake. Derfor ble jeg ganske overrassket da jeg i går fikk råd fra politiet om å ta sist innlegg ned (om mannegruppa ottar) for min egen sikkerhet.. Jeg er jo ikke medlem av gruppa og får ikke sett hva de skriver, men det var tydeligvis så ille at det ikke var trygt for meg å ha innlegget oppe. Hvilken forskjell det gjør at innlegget nå er nede forstår jeg ikke, og jeg blir litt sint for at det måtte bli tatt ned, men samtidig forstår jeg det og jeg vil jo ikke at noe farlig skal skje. Det er bra jeg er på Malta tenker jeg,  men man skal jo hjem engang også.. 

På snakk om noe litt annet: da jeg fjernet innlegget kom det opp en HELT ANNEN blogg for de som prøvde å trykke inn på det via delingen på face. Det var en veldig merkelig teknisk feil fra blogg.no, og jeg får ikke tak i kundeservice. Dette gjelder kun på mobil og ikke pc. Jeg vet ikke om det er ordnet nå (jeg leser blogg på maccen og ikke mobil), men da vet dere problemet. 

Uansett! Jeg og søsteren min har leid en privat båt og skal nå til Blue Lagoon, Gozo og alt sammen. Jeg oppdaterer dere senere<3

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg