Justin må hate jobben sin

Invitert /Sponset

I går var det tid for min fjerde konsert med Justin Bieber på scenen. Jeg har sett han alle gangene han har vært i hovedstaden, å fra å gi meg en av de beste konsertopplevelsene jeg har hatt noen sinne på operataket, til en helt OK på telenor arena et par år tilbake og sist da vannet søltes på scenen, så må jeg innrømme at jeg ikke hadde så store forhåpninger. Men hvem vet – han skulle jo tross alt “gjøre opp for” at han stakk fra scenen sist? Folk gjør feil, og han er bare menneskelig – som han selv påpeker gang på gang. Men han er et menneske som ikke ser ut til å ha det så jævlig fett i livet, for å si det sånn.

Foto: Mattis Sandblad / VG. 

Jeg kan på ingen måte uttale meg om hvordan Justin er som person når han er privat. Jeg kjenner han ikke, har knapt utvekslet et ord med ham og jeg tviler ikke på at han er grei nok. Det er heller absolutt ingen tvil om at han er talentfull og når han plukker opp gitaren og synger blir jeg nesten forelsket – i tillegg er jeg skikkelig fan av den nyere musikken (spesielt albumet journals) og i hvilken retning han beveger seg som artist. MEN! Det vi så i går, i Telenor Arena var Justin på jobb. Husk på at dette er en kveld han tjener vilt mye penger på, og likevel velger han å for det første synge playback på en god 50% av låtene, noe som er rart for han synger jo så fint når det er live – og det vet han jo også! Men det er bare latskap. Når det er playback gidder han ikke engang å late som om han synger, han henvender seg ikke en eneste gang til publikum sett bort fra et par innøvde linjer om å være “bare et menneske”, han subber rundt på scenen og ser ut til å kjede seg. Og det tviler jeg ikke på at han gjør, for dette har han gjort så mange ganger før.


 

Foto: Mattis Sandblad / VG. 

Men folk går til kjipe jobber hver eneste dag og tjener dårlig, hva med å dra på smilebåndet litt? Bare litt? Så kan han være så sint og likegyldig han bare vil når han er på privaten. Og om du er sliten, så drar du ikke ut og fester på kvelden rett etterpå, for det hadde han energi til. Men å smile til publikum som har brukt masse penger og tid på å se han, det ble for mye gitt.

LIKEVEL er jeg glad for at jeg dro, for sceneshowet er veldig kult, jeg fikk frysninger av å se norske Mona svinge seg rundt på scenen, og djen til Bieber gjør jo så godt han kan med å dra opp stemningen siden Justin ikke gidder – og han klarer det så vidt. Takk til Onepiece for at jeg fikk være i losjen med dere å spise god mat, drikke og møte kule folk. Det ble jeg skikkelig glad for! Vi alle hadde det hyggelig sammen, og da er det på en måte litt greit at hovedpersonen selv ikke har det. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg