“Det er dyrt å se billig ut”

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger etter i går! Og som forventet startet denne tirsdagen fint, og jeg sitter som et spørsmålstegn og lurer på hvordan i all verden man kan føle seg så langt nede som man gjør under angstanfall, når neste dag alltid er bra for min del. Det virker så fjernt med en gang man kommer ut av det. Jeg lå våken i natt og googlet “jeg tviler på min egen eksistens” så det sier vel sitt, haha. I dag googlet jeg “best lipstick to wear for hours”. Prioriteringene endrer seg.

Forøvrig skal jeg sjekke om jeg har lavt stoffskifte. Noen av dere tipset om at det kanskje kunne være greia, og det virker sånn når man googler symptomer. Men så er jo jeg hypokonder av en annen dimensjon og tror jeg har ALT av sykdommer. Jeg har liksom booket en full bodyscan hos legen for å vite alt som feiler meg nå, eller potensielt kan feile meg i framtiden. Deeeeet er teit.

Forresten wait traineren jeg bestilte passet jeg ikke. Haha.. Jeg passet denne størrelsen for to måneder siden og nå burde jeg vel hatt to størrelser større. Penger ut av vinduet meeeen men! “Det er dyrt å se billig ut” sa noen til meg i dag. Sant, sant.

Haha, den bare presset alt ned til en liten baby-mage<3

Nå skal jeg ut å knipse noen bilder til bloggen, så prøver jeg meg faktisk på et liveshow på facebooksiden min når jeg kommer inn igjen. Vi ses der! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg