Dette reddet håret mitt!

//annonse

Som dere vet har jeg extensions. Jeg bruker tape, noe som vil si at jeg dusjer, trener, spiser, ligger og gjør alt mulig med dette håret, og det er i tillegg dyrt så man må ta godt vare på det. Jeg er derfor helt sjukt skeptisk til hvilke produkter som får røre håret mitt, og jeg tør som regel aldri med mindre frisøren min har gått god for det. Jeg fikk introdusert produktet Miracle Serum for litt siden, og etter å ha lest andres erfaringer opp og ned, turte jeg å teste selv. Det er jo så kjipt om håret skulle ha blitt fortere slitt enn nødvendig, men den gang ei! Håret mitt ble faktisk enda finere enn før!

Kort fortalt: produktet trekker inn i håret, og skal forvandle det fra livløst og tørt til levende og friskt med kun en behandling. Mitt hår, som er extensions, blir fort tørt og har sprukne hårender, og dette løste faktisk produktet. Jeg skal vise dere steg for steg..

Slik så håret mitt ut først. Her hadde jeg nettopp gredd det, men jeg har gamle extensions som samler seg, litt som dreads. Det kan man se på dette bildet.. Bare se på tuppene. De er som knuter, og ganske harde. 

Så hopper man i dusjen og tørker lett igjennom håret, før man fordeler serumet i hendene..

Og så, mens håret enda er fuktig påfører man det og smører utover. Jeg lot det trekke inn i håret en god stund før jeg til slutt fønet over, men det er valgfritt så lenge du lar det trekke inn før du gjør noe annet. Det går relativt fort.

Og slik ble håret mitt! Dette bildet er knipset etter flere timer ute i New Yorks gater, uten hårbørste eller noe som jeg vanligvis er så avhengig av. Skinnende og friskere hår!

Dette produktet kan i mitt tilfelle sammenlignes med intensive kurer jeg har fått hos frisør. Så bra er det faktisk! Jeg vasker kun håret en gang i uken og er vandt til å måtte etterfylle med produkter i tuppene slik at det skal se bra ut, men nå er det 5 dager siden jeg sist brukte dette og har enda ikke måtte bruke noe reparerende serum i tuppene. Det sier vel sitt, det har holdt i flere dager! Definitivt noe jeg skal fortsette med. 🙂 

Om dere vil teste produktet har jeg en rabattkode som er sophiehair som gir 30% avslag, og dere kan kjøpe det HER. Dere kommer ikke til å angre! <3 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg