jeg lever enda

Hei. Sånn ser jeg ut nå.


 

Det er ikke ofte jeg har en “pause”, men nå har jeg vel på sett og vis hatt nettopp det – fra bloggen, i det minste. Jeg har aldri vært så psykisk sliten som det jeg er i disse dager, og da mener jeg ikke at jeg ikke har det bra for jeg har det egentlig ganske greit, men å skrive bok er uten tvil det jævligste jeg har gjort i hele mitt liv. Det er kult også, det gir meg jo noe og jeg gleder meg til å være ferdig, men man kan vel ikke relatere seg til hvordan det er med mindre man har gjort det selv. Jeg føler ikke at jeg klarer å blogge like bra i denne perioden for alt fokuset mitt legges ned dit, og jeg hadde gått i veggen om jeg måtte strekke meg så langt i alle kanter. Jeg håper på deres forståelse. Og så er jeg veldig lei av å snakke om boken generelt på bloggen for jeg vet jo at det ikke er spennende overhodet for dere som sitter på andre siden av skjermen. Men tenk dere følelsen av å ta eksamen hver eneste dag, sånn føles det. Cirka. Men jeg elsker det jo også, og jeg begynner nok å skrive en til bok med en gang jeg er ferdig – eller, kanskje etter noen måneders pause.. 

Akkurat nå har jeg en dag hvor jeg er skikkelig sliten, fikk angst-anfall da jeg skulle kjøpe sushi (lol så jævlig tragikomisk det var, sånn nå i ettertid i alle fall), hodet banker og jeg føler meg ikke kapabel til noen ting som helst. Jeg vil skru av telefonen og legge meg under dyna, eller rydde leiligheten og sitte her å jobbe. Noe sånt, jeg vil ikke være med folk i alle fall. Og så prøvde jeg å legge meg for å sove i to timer, det pleier å funke på humøret men jeg fikk ikke til det engang, så det var med andre ord to bordkastede timer med å stirre i taket når jeg egentlig kunne ha gjort noe.

I kveld er det lanseringsfesten til KYGO sin klesskolleksjon og jeg skal stikke innom en tur fordi han er en hyggelig type, men hadde det vært noen andre ville jeg nok ikke tatt steget ut av døren i dag, haha. Vel vel, vi snakkes om litt, jeg skal sette sammen en Oslo-Guide til dere, omsider!

PS! Kameraet mitt er enda på reperasjon og det gir meg småpanikk for da får jeg ikke tatt bilder. Så vet dere det!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg