jeg har bleket tennene!

//annonse

Jeg har bleket tennene med jevne mellomrom siden jeg var 17-18 år gammel. Enkelte behandlinger har jeg gjort hjemme, noen har jeg gjort hos tannlege, andre på beauty-salonger. Noen behandlinger har gitt lite resultat, andre har gitt mer. Men sist gang jeg skulle bleke tennene, som var på en salong gjorde det så forferdelig vondt. Selv om jeg ikke hadde hull i tennene hadde jeg en forferdelig ising som ikke ville gi seg og vedvarte i flere dager etterpå, jeg hadde problemer med å spise og siden den gang har jeg vært litt redd for å bleke tennene. 

Jeg bestemte meg nå, ett år etter “skrekkopplevelsen” for å teste premium white sin tannbleking etter å ha lest og hørt mye bra om den. Nå var det på tide, ettersom tennene mine begynte å bli ganske misfargete.. Slik blir det etter mye kaffe, te, vin, røyk, snus og lignende. 


 

Slik så tennene mine ut før bleking. Ikke så alt for ille, men litt gult her og der. 


 

Når man bleker tennene legger man først tannskinnene i kokende vann, fører dem over på sine egne tenner slik at de former seg, så pusser man tennene med en spray, og SÅ tar man blekingen i skinnene.. Og etter det setter man det blå led-lyset på. Det høres kanskje komplisert ut, men det følger med en bruksanvisning med som er lett å følge. Om JEG klarer å forstå den, så klarer dere også.


 

Tannblekingen fra Premium White gjorde ikke vondt, ikke i det hele tatt! Jeg merket faktisk ikke at jeg hadde den på. Det er vanskelig å ta et bilde hvor man ser normal ut når man har tannbleking i munnen, sånn forresten..


 

Og slik ble resultatet etter kun en behandling!


Jeg ser virkelig forskjell! Av egen erfaring, som har bleket tennene på profesjonelle steder, kan jeg si at premium white samme resultat som man oppnår på salong men til en lavere pris. Man bruker LED lys for blekingen, som er samme systemet de har på salonger, og resultatet ble kjempebra. Denne skal jeg bruke flere ganger, uten tvil! Men akkurat nå har jeg faktisk ikke behov for det, siden resultatet ble så bra av kun en runde. 🙂 Jeg var forberedt på å måtte bruke den flere ganger om dagen.. Jeg skal ut å spise med familien nå, men kan gi dere en update når jeg er hjemme på hvordan det gikk, om jeg fikk ising i tennene da osv. 

KAMPANJEPRIS – nå kan du kjøpe premium white for 499 kr, original pris er 1190! Av de første 1000 bestillingene vil tre bestillinger inneholde 2 billetter til Justin Bieber konsert 24. september i Oslo! Dere bestiller premium white HER. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg