boken jeg leser i sommer

//annonse

Jeg elsker å lese. Hver eneste kveld før jeg legger meg leser jeg noen sider i en bok – og i enkelte tilfeller, om boken er fengende – kan jeg lese flere kapitler å være våken til langt på natt. Det er så mye hyggeligere enn å se på serier, jo! Og når jeg er på ferie, slik som nå, da leser jeg hele tiden. Med i kofferten denne gangen var boken den første boken av serien Calender Girl: forført. Jeg var litt skeptisk ettersom jeg ikke likte 50 shades of grey og disse har blitt sammenlignet litt, men helt ærlig.. Denne er SÅ mye bedre! Og lettere å relatere seg til, ikke klein på noen som helst måte og i tillegg er den lettlest. Boken starter med handlingen med en gang, så man slipper å lese femti sider før noe i det hele tatt skjer. Her er det spenning fra første side, og man forstår med en gang hva som er greia.. 

Kort fortalt handler den om en jente som skal hjelpe faren med å betale en gjeld på en million dollar, og ettersom hun selv kun er servitør har hun ikke sjans – helt til hun får jobb som luksus eskorte.. Jeg vil ikke si så mye mer, MEN – les den dere i ferien, og så vil dere forstå hvorfor jeg er hekta. 

 

Siden boken handler om kjærlighet satt jeg å tenkte lenge på om jeg hadde en egen historie å fortelle, om jeg har noen romantiske historier som kunne ha egnet seg for en bok.. Og det er så mange. Jeg er heldig og har opplevd ekstremt mye fint som kommer til å være printet inn i hjernen min for alltid, men et øyeblikk husker jeg spesielt godt.

Min aller første seriøse kjæreste hadde jeg vært forelsket i under hele oppveksten. Første gang jeg så han var jeg 10 år og hoppet på trampolinen sammen med ham i en barnebursdag. Han var perfekt. For perfekt, for absolutt alle ville ha ham, og ikke bare jeg. Årene gikk, og vi begynte på ungdomsskole sammen. Ikke samme klasse, takk gud, for hver gang jeg så han ble jeg kvalm. Det var en prøvelse å dra på skolen for jeg var så forelsket, og slik hadde jeg det. Da jeg var 16 år hadde jeg det enda sånn for denne ene personen, og selv om jeg hadde andre kjærester i mellomtiden slapp aldri sommerfuglene i magen for dette ene mennesket. Da jeg var 17 skjedde det endelig – han kysset meg! Det skjedde på fest, jeg var dritings og det var nok han også. Jeg var i eksase, og på bildene fra denne kvelden kan man se at jeg er i den syvende himmel. I tiden framover fortsatte vi sånn, altså med å kline litt på fest, helt til han en dag endelig kom hjem til meg. Da snakket vi om alt mulig, og jeg er jo en filosofisk sjel så jeg spekulerte i dette her:

” Jeg lurer på om synet til mennesker er likt. Altså, om du ser rosa på samme måte som jeg ser rosa. Om din grønn er min grønn” Og han nikket med, men sa ingenting.

Tiden gikk, og vi ble kjærester etterhvert, og holdt sammen i to år. Men det var problematisk, for vi hadde ulike interesser, vi var veldig forskjellige sosialt sett og jeg følte at han kanskje ikke likte meg så godt. Når jeg tok opp dette og var usikker på vår framtid sammen, om han i det hele tatt hadde følelser for meg så svarte han..

“Jeg vet at vi er ment for hverandre, for din grønn er min grønn”. 

<3<3<3<3 

​Så ja, hehe. Det ble litt romantikk, dette! Ble bare inspirert av boken til å fortelle dere. Men ja, les den! Dere kan kjøpe den HER, eller alle andre steder hvor bøker selges. 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg