ikke ta champagne fra fremmede

// annonselenke

Hvor skal man starte..  Først ødela jeg speilrefleksen min – som jeg heldigvis kan ta på forsikringen – men i mellomtiden trenger jeg et nytt kamera for å kunne blogge på ferie. Jeg dro ned til Ibiza sentrum alene og fikk kjøpt meg et midlertidig digitalkamera. Jeg prøver å se positivt på det, for jeg trengte uansett et mindre kamera jeg kan ha med meg på fest og slike ting. Uansett, jeg hadde mer jobb med mailen å gjøre så Louise bestemte seg for å dra på en strand med våre nye venner her, og jeg ble igjen på hotellet..


 

Jeg lå alene ved bassenget en stund og hørte på musikk, helt til en mann kom bort til meg og begynte å snakke. Jeg syntes det var hyggelig for jeg ELSKER å møte nye mennesker, vi satt og snakket lenge og hadde det kos. Han kjøpte champagne, og jeg insisterte på å betale den selv, men det fikk jeg ikke lov til av han, så han betalte. Det hater jeg om det er folk jeg ikke kjenner, for da føler jeg at jeg skylder dem noe, om dere forstår? Så, vi ble sittende å drikke champagnen han hadde kjøpt, og etterhvert begynte han – ikke overraskende – å prøve seg på meg. Det er jo greit i seg selv, man kan jo bare si nei, og det gjorde jeg. Han hadde en hånd på låret mitt, kysset meg på halsen og jeg prøvde å komme meg unna og begynte med at jeg har kjæreste og hele den pakka der, dere vet jo. Og da ropte han “so you just drink my champagne and then youre like this!?” ut over hele bassenget sl og jeg bare øøøh… Så jeg ble skikkelig klein, samlet sammen tingene mine og småjogget bort derfra. Heldigvis bor han ikke på hotellet så jeg håper på å ikke se han igjen. 


 

Badedrakt fra River Island / Nelly (annonselenke)

Og angående innlegget i går. Så KLART mener jeg ikke at penger og økonomi er det som betyr at man har oppnådd noe i livet sitt og er selvstendig! Man kan bli rik av ingenting, og man kan ha masse penger og uansett ikke være sterk i seg selv. Jeg mente bare at denne turen her er et såpass “direkte” resultat av det jeg har oppnådd, annet enn når jeg sitter hjemme og er sliten og jobber. Jeg har en ferie nå som jeg digger å være på, fordi jeg har jobbet hardt og penger ikke var en selvfølge for meg. Jeg gjør det jeg gjør nå, fordi jeg elsker å skrive og jeg digger å være en del av en spennende bransje som stadig er i utvikling. Annet enn det? Penger er bare en.. sideting. Og fra nå av skal jeg aldri takke ja til champagne fra folk jeg ikke kjenner, haha.


 

Vi oppdateres litt senere! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg