dere er best!

// annonselenker

Hei dere! Først må jeg bare si tusen takk for alle spørsmål i anledning spørsmålsrunden. Jeg har begynt å skrive svar på noen av dem, men jeg ser allerede at jeg må dele det opp i to deler ettersom jeg gjerne vil komme med utfyllende svar – og innlegget kan jo ikke være milelangt heller. Begge runder med svar skal komme ut i løpet av dagen uansett, det får jeg til:-) Det er altså enda mulig å stille spørsmål, bare scroll deg to innlegg ned og legg igjen en kommentar. 

Jeg ringte manageren min i morges og spurte om jeg skulle filme noe i dag, eller om jeg kunne være ufresh. Hun sa jeg kunne være ufresh, og det elsker jeg! (annonselenke) Bukse fra adidas / body fra IVY PARK / (annonselenke) sko fra NIKE / sekk fra Louis vuitton / caps fra Varsity 
 

Jeg begynte min morgen med å spille inn podcast hos VG, og ikke bekymre deg, jeg legger så klart ut link her når den er postet. Det gikk veldig bra – tror jeg – for jeg glemmer alltid hva jeg har sagt kun få sekunder etterpå.. Morten Hegseth som jeg snakket med i dag har endt opp med å bli en ganske god kompis så det er vanskelig å holde kjeft om personlige ting.. Men man må bare prøve. Ellers leste jeg et avsnitt fra boka, så det blir kanskje spennende for noen av dere å høre? 

Nå sitter jeg på STEAM som er en koselig liten kaffebar på egertorget, jeg venter på Joakim som er på vei hit og så drar vil til UNIVERSAL sammen. Vi skal ha et møte om hvordan alle parter følte det gikk sist i Paris, men ikke minst snakke om hva vi kan gjøre sammen framover. Tenk det, om vi bare får reise masse sammen, videoblogge og vise dere? Jeg håper dere likte sist video fra Paris, vi vil gjøre mye mer!

Ps: sjekk ut BRING MEG BÆR på STEAM. Favoritt.


 

Vi snakkes litt senere med svar på spørsmålsrunde. Klem! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg