svar på spørsmålsrunde – del 1

Hvordan har du det egentlig?

Takk som spør! Jeg har det egentlig ganske bra, jeg går ikke rundt og er trist liksom.. Så jevnt over har jeg det fint, men jeg må også være “streng” mot meg selv om jeg skal fortsette å ha det fint, om du forstår? Perioder hvor jeg spiser dårlig, sover lite og er alt for mye sosial kan jeg lett få angstanfall, og jeg har lært meg hvordan jeg skal ha det bra. Jeg trenger å gjøre absolutt ingenting å være med ingen minst en gang i uka om jeg skal opprettholde det på den måten.

Liker du best langt eller kort hår på deg selv?

Jeg liker begge deler! Men kort hår er uten tvil deiligere, det er ikke så varmt og svett som langt hår (haha), det tar lengre tid før det blir slitt og jeg føler meg mer fri. Det er også et stort steg for meg å være komfortabel uten å ha det lange håret å gjemme meg bak slik jeg følte meg måtte gjøre før. 

Alle spørsmål om neseoperasjon, silikon osv:

Det er så lenge siden, og man kan finne masse svar på det om man googler. For meg føles det helt ærlig som et annet liv, og jeg har ikke så mye å si om det. Kan vi gå videre? Jeg forstår at man lurer, men da må man helt ærlig ta det med en kirurg og ikke meg. Jeg var syk, og sykelig opptatt av å endre på et eget utseende. Det er sår jeg ikke ønsker å rippe opp i, og det er en helt annen person enn den jeg er nå. Håper på forståelse på dette feltet. <3 

Favoritt sangen din atm?

Jeg har ingen! Det er så lenge siden jeg har hatt en favorittsang.. Jeg hører mest på musikken jeg spiller når jeg er DJ, det gjør jeg hver dag og prøver å finne nytt som jeg kan spille. Så da er det mye hip hop, dance hall, trap.. Ja. Mye dere sikkert har hørt fra før av.

Kunne du tenkt deg å bli venn med en bloggleser?

Så klart! Jeg har mange venner som jeg har fått via bloggen. Jeg regner jo med vi har en del til felles om man faktisk føler for å lese det jeg skriver hver eneste dag. 🙂

Tror mange ble veldig glad da du uttalte deg om at du kan bli forelsket i begge kjønn, men til spørsmålet: er det noen du har “kommet ut til” eller har du aldri følt behovet for det?

Jeg har ikke følt noe behov, men jeg har jo sagt “ja, jeg har vært forelsket i jenter” eller “kanskje jeg skal prøve meg på henne” eller “tror du hun er keen” osv, uten at man egentlig har snakket om det. Jeg har aldri satt meg ned med noen og hatt den samtalen – men det har bare kommet som en naturlig del av den jeg er. Kanskje litt rart, men jeg er så utrolig komfortabel med det, og det har jeg alltid vært. Den første jeg ble betatt av noen sinne var en jente, og da tenkte jeg ikke over det noe annet enn at jeg ble nervøs når hun var der, at jeg tenkte på henne hele tiden og ble lei meg da hun fikk kjæreste. Jeg sa det aldri til henne, eller noen, men det var fordi jeg var så ung og flau over å være forelsket generelt tror jeg. 

Hvem er din rollemodell? Hvorfor?
Det er mange, men jeg ser opp til mennesker rundt meg som oftest. Jeg ser opp til mamma og pappa av åpenbare grunner, mormor, morfar, farmor, farfar, lillesøsteren min, bestevenninna mi Anne-Sofie, Fetisha, Joakim, Tinashe.. Ja. Jeg finner ofte det vakre og beundringsverdige i mennesker rundt meg, og ikke kjendiser. Det gjorde jeg mer før. 

Meg og Tinashe / Gullruten. 


 

Hvor mange tattoo har du og hvem av dem liker du best?

Jeg har 11 tatoveringer, og jeg liker hello kitty under leppa best. 🙂 

Kunne du tenkt deg å lage et innlegg om hva du spiser? Trenger litt inspirasjon skjønner du, siden jeg kun har vært pescetarianer i sånn to uker!

Jeg er en dårlig pescetarianer, for jeg spiser utrolig lite variert! Du burde sjekke ut gruppa veggispreik på facebook, der finner man masse inspirasjon og kan også legge ut innlegg å spørre. Der er det nok MANGE som står i kø for å hjelpe noen som er ny på det! 

Fortell om dine første kjærester 🙂 alltid gøy å høre hvordan type gutter man har likt før å slikt hihi

Herregud jeg var så desperat på bekreftelse og så lett på tråden i mine tidligste år som “kjærestejente” og seksuelt aktiv at man egentlig ikke kan si noe om de guttene der som typer jeg har likt – jeg var full av hormoner så jeg tok vel det jeg fikk, haha. På en måte. Men før, da jeg var yngre, likte jeg veldig “pene” gutter, som ser ganske “clean” ut, om du forstår? Pyntet seg litt, liksom. Ikke nødvendigvis feminin men jeg har aldri likt veldig maskuline menn. Gjør ikke det enda, forsåvidt. Liker som regel de gutta som blir tatt for å være homofile på et eller annet punkt. 

Topp 5 makeupfavoritter?

Kat von D foundation, den som liksom skal kunne dekke over tatoveringer. Den har jeg, og elsker den.
Anastacia beverly hills dip brow og tilhørende kost
Leppestiftene fra SEPHORA
Mary Lou manazier
Blending brush fra MAC.

Hvordan er forholdet ditt til Robin idag etter alt som har skjedd?

Jeg vil at han skal ha et fint liv og jeg håper han kommer til få det. Utover det har vi ikke noe forhold mellom oss, vi har ikke kontakt. 

Er du feminist, evnt hvorfor?​

Er ikke alle feminister? Jeg tror på like rettigheter mellom kjønnene. Så, ja. 

Hvordan går det med Charlie? :D​

Han har nettopp blitt kjemisk kasterert så han begynner å bli litt roligere.. Litt. Har seperasjonsangst og elsker mammaen sin (meg). Men ellers bare bra! Han får pass når jeg trenger det, og har ekstra-familie som han er vandt til å være hos. Han er aldri alene, så ikke tenk på det. 

Tenker du å kjøpe leilighet snart ?

Jeg eier leiligheten jeg bor i! Det er en fantastisk følelse og det største jeg har oppnådd så langt i livet mitt. Tenk at jeg kjøpte leilighet med mine egne penger da jeg var 19 år gammel!? Insane.

Hvorfor bor ikke Ariel hjemme hos deg lenger ? Har dere kranglet?​

Jeg har bare ett soverom, så det sier seg selv at det var en midlertidig greie. Men nei, vi har absolutt ikke kranglet og vi snakket senest nå nettopp. Hun er en veldig fin person. <3 


 

Hva syntes du om isabellsrad? Fortjener hu den plassen hu har på blogg.no?

Isabel er alltid veldig hyggelig når vi snakker sammen og jeg har ikke noe imot henne som person. Om hun fortjener plasseringen? Det er vel ingen som “fortjener” den ene eller den andre plasseringen, det kommer jo bare an på lesere. Så ja, hun er flink til å skrive overskrifter og oppdatere, om folk har et så forbanna stort problem med henne / bloggen hennes så er det jo bare å la være. Jeg synes synd i henne som har blitt en “outsider” i bloggmiljøet som skal stå ute for så mye hat fordi folk finner henne provoserende, jeg har jo vært akkurat der selv! Det jeg finner provoserende, er at folk lar seg provosere, og så klikker de inn, og så blir de sure for at hun er på topplista. 

Du har fortalt om ting som har ja, gitt deg angst, dregd deg litt ned og rett og slett såra deg. Ut i fra bloggen virker du som en veldig sterk person, noe jeg beundrer. Hvordan holder du deg sterk? Altså, tips eller hva du personlig gjør som hjelper deg komme i gjennom dårlige perioder?

Tusen takk skal du ha. 🙂 Jeg er ikke en sterkere person enn hvem som helst andre, jeg har bare innsett at jeg ønsker å ha et fint liv og jeg vil gjøre det som er bra for meg – jeg tar hensyn til min egen psyke, rett og slett. Om jeg føler at NÅ kommer en kjip dag, da tar jeg hensyn til det. Da avlyser jeg alt jeg ikke “må” gjøre, og så er jeg veldig flink til å strekke meg ut å be om hjelp. Jeg nøler ikke med å ringe venner og si “nå trenger jeg deg / dette trenger jeg” og så er jeg så heldig at jeg har mennesker som faktisk stiller opp. Jeg har vært på utallige overnattinger hos venner fordi jeg har trengt det midt på natta, jeg har grått på kontoret og fått trøst der, jeg tar meg tid til å være alene.. Ja. Jeg passer på meg selv, enkelt og greit. Og et lite tips: alkohol løser INGENTING. Trust me.

Lurer også på dette med angsten! Hvordan det går med deg og om du kanskje kunne skrevet et nytt utdypende innlegg om det? Sliter med panikkangst og panikkanfall som kommer i utide hele tiden og vet ikke hva jeg skal gjøre for å bli kvitt det… Føler meg også til tider sykt fjern og føler jeg ikke har kontroll på hva jeg sier osv når det skjer for jeg blir så “ute av kroppen”… Dine beste tips?​

Man kan gjøre mye.. Gå til hypnose, gå til healer, gå til psykolog, benytt deg av alle tilbud som finnes der ute! Snakk med venner, fortell dem hva som kan trigge det (om du vet), hva de skal gjøre når det skjer, hvordan du føler deg i de situasjonene osv. Og, det hjalp meg å lese meg opp på de fysiske reaksjonene som faktisk skjer når man har angst. Om man klarer å koble det man føler psykisk, til noe fysisk, så er det lettere å forstå at “nå gjør kroppen min sånn og sånn, da tenker jeg sånn og sånn, det er logisk”.. Om det ga noen mening.

Og det går greit med meg. Har ikke hatt angstanfall siden starten av mai. 🙂 

Utenom å se serier, lese og være sosial, er det andre ting som du liker å gjøre for å koble av?​

Gå tur. Ha sex. De to, haha. Kanskje ikke kombinert, men.

Hva tror du skjer etter døden?

Jeg håper ingenting skjer. Jeg håper – og tror – at det er helt stille og svart. Gud så  jævla slitsomt å måtte gjøre alt dette på nytt igjen!

Dette året, etter at du datet han du datet i 6 måneder som du sier, ble bloggen din mindre og mindre aktiv og du virket mye mindre interresert i hele “bloggegreia”. Du har også sagt ved flere anledninger i den perioden at du ønsket å legge ned bloggen. Da tenkte jeg at det var naturlig at du også ofte kun postet et innlegg om dagen, hvis det..Men nå de siste ukene, etter du selv har sagt at du offisielt er singel, så virker det som om du er 100% tilbake på bloggfronten, og poster mange (bra) innlegg om dagen igjen. Er du fortsatt interessert i å legge ned bloggen, eller er lysten til å fortsette tilbake? Hadde han du datet noe med at du var såpass “over” bloggen en periode? 

Tusen takk for at du synes bloggen min er bra om dagen:) Jeg ble vel litt mindre interessert i en periode, men jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det..  Det hadde ingenting med han jeg datet å gjøre, langt derifra. Han er en veldig fin mann som passet godt på meg, og han ga meg aldri noen grunn til å tenke at blogging ikke var min greie. Tvert imot, jeg så opp til han for alt han har oppnådd i sin karriere og beundret talentet han har, så det gjorde vel at jeg ville strekke meg til noe å ville være bedre. Men jeg var så inne i den skriveprosessen med boka, i tillegg til å holde på med han, feste mye, aldri være hjemme.. Osv. Det gjorde vel at jeg ble litt sånn “fuck det der, jeg er så sliten nå”. Jeg prioriterte ikke bloggen først, og noen ganger må man nesten havne der for å kunne komme tilbake igjen med ny motivasjon. 

Nå begynner boka å komme til en slutt, jeg elsker å blogge igjen og jeg er fornøyd med å bare være meg. 


 

Hva er ditt største mål med 2016?

At boka skal selge bra og at dere kommer til å like den.

Hva er din yndlings sitat (hvis du har noen)?

Ting skjer, som jeg har tatovert på armen.

Hva er perfekt alder for en mann for deg? Og hva er høyeste alder?

Høyeste alder er vel kanskje 40? Jeg vet ikke. Det kommer helt an på personen. Perfekt alder finnes ikke, jeg liker folk som har fått til ting, og som kan inspirere meg. Jeg må ønske å være bedre på grunn av den personen, om du skjønner.

Er det mye drama mellom dere bloggere? Når dere skriver innlegg om ting dere generelt misliker med bloggerer, kjenner jeg ofte igjen bloggeren som blir beskrevet, men samtidig ser jeg at dere er venner på sosiale medier.

Nei jeg har vel egentlig aldri hatt noe ordentlig drama med en blogger, og om jeg skriver noe som kan oppfattes å være til en person så skriver jeg alltid til den personen / vi har en dialog om det etterpå. Det er alltid god stemning og jeg klikker greit med alle bloggere jeg har møtt. Men vi er jo ulike, alle sammen – som vi bør være. 

Kan du fortelle mer om bruddet mellom deg og eksen (altså han før Robin), har ikke helt skjønt hvorfor dere slo opp.

Vi er, og var, på to helt ulike steder i livet.  Det var et ryddig brudd, heldigvis. Det var liksom ikke noe roping og skriking og kasting av ting, det gikk helt fint for begge to. 

Hva er årsaken til at du har forandret stil og (utad) væremåte?

Jeg har begynt å bry meg om klær, enkelt og greit. Kvalitet, at klærne jeg har på meg skal være tidløse og representere meg på en ordentlig måte, hva som er flatterende for min kroppsform.. At jeg har fått stylist hjelper vel sikkert som bare faen også, haha. Jeg forstår ikke helt hva du mener med utad væremåte? Men jeg begynner vel å bli voksen. Litt mer.. Ja, mer komfortabel i meg selv og omgivelsene rundt meg. 


 

Hvordan organiserer du livet ditt?

Jeg er en kontrollFREAK, haha. Jeg kan prøve å break it down for you.. Jeg har vaskehjelp en gang i uken, alltid på fast dag. Samme dag får jeg levert mat fra kolonial.no for jeg orker ikke å gå på butikken, så da blir leilighet rein og kjøleskapet fullt på samme dag. Dagen før vasker jeg klær og rydder gammelt ut av kjøleskapet. Jeg MÅ sove 8 timer per natt (ikke mer, ikke mindre) så litt avhengig av når jeg legger meg, står jeg opp 8 timer senere, trener litt på morgenen (yoga), dusjer, ut med charlie, charlie i barnehage, går til kontoret (det tar 30 minutter), er på kontoret.. Bruker første timen der på mail, svare lesere i innboks på fanpagen, planlegge litt hva jeg må gjøre og når, snakke med manageren min, så skriver jeg i boka, snakker med redaktøren min, spiser lunsj, går tilbake til boka, sjekker mail igjen, blogger litt, tenker på hva jeg skal blogge om, tar kanskje noen bilder.. Sitter der lenge, så spiser jeg kanskje enda mer, gå hjemover, hente i barnehage, komme hjem, spise middag, blogge, kanskje møte venner.. Sove litt på sofaen.. Skrive litt bok.. Og så er det plutselig langt på natt igjen. 

Så skjer det jo ofte ting innimellom. Litt reiser, eventer, intervjuer, innspillinger.. Og da ser dagene annerledes ut. Men det der er en normal dag, da.


Skal ha min første sommer i Oslo(store deler av den hvertfall). Hva anbefaler du å sjekke ut? Noen utesteder som burde oppdages? Jeg er fortsatt passe ny i byen.

STYR UNNA KARL JOHAN!!! haha. Turistfelle og et tragisk område, jeg tenker hver gang jeg er der at om det finnes et helvete, så er det her. Og Oslo City. Hater de stedene. Og av utesteder liker jeg ikke NOX, solli hagen og baroque. Jeg føler det bare ikke.. Og folk som kommer til Oslo og så spiser de på fridays?? Hm. Men, nå til det jeg liker! 

Jeg liker å gå rundt på grünerløkka med en kaffe eller slush i hånden, sitte i en park der og snakke med venner.. Der er det også mange gode spisesteder som jeg anbefaler! Og masse hyggelige butikker med klær man ikke finner alle andre steder. Når det kommer til drikking: jeg liker å henge på Aku Aku, Chair, Parktheateret, the villa, jeger og noen ganger blå, litt avhengig av hvem som spiller den kvelden. Og etter jobb pleier vi å sitte på fyrhuset, haha! Det er en liten bar rett ved kontoret som har sykt billig øl. I tillegg er det en fin park rett ved siden av. 

Jeg spiser også mye på südøst, jonoe, nodee, sawan, dinner, kolonihagen, piscoteket, jor og champagneria. Sistenevnte er det også hyggelig og drikke på, og på champagneria ved solli er det en hyggelig terasse! 

Ellers er taket på the thief veldig hyggelig på dagtid, og har god mat. Og torsdager på Grims Grenka fra klokken 16. Og sukkerbiten om det er fint vær. 

Hva tenker du når fans spør om bilde? Helt ærlig 🙂

Jeg tenker på lik måte som hver gang jeg møter nye mennesker – det er jo bare et møte med et annet menneske. Så jeg tenker på hvordan personen som spør er. Ikke så mye mer enn det. Man blir jo vandt så jeg tenker ikke sånn “omg omg” når det skjer, det er mer som å hilse og si hallo. Men jeg er sjenert så jeg sier kanskje ikke så mye og tenker ofte over om jeg virker sur, sånn i ettertid. 

Hvorfor er du alltid så sur/fremstår lite blid på bilder, intervjuer og generelt?

Jeg er egentlig en ganske glad person, MEN jeg tror bare.. altså, i intervjuer så er jeg vel fokusert, det er jo en samtale med et annet menneske og med mindre den andre parten, eventuelt meg, sier noe morsomt så ler jeg ikke. Og jeg smiler jo ikke hele tiden.. Jeg vet ikke om det er normalt? Jeg er ikke falsk og jeg orker ikke å virke overhyggelig og så snur jeg meg rundt og er en bitch. Slik som jeg er intervjuer er den jeg er, når jeg har en normal samtale – og kanskje er litt sjenert. 

Hva er ditt svar på kritikken rundt at du vinkler alt som skjer i verden til å handle om deg selv, for å alltid holde deg aktuell? Da alle pratet om “Jeg mot meg” og makeupmalin – så kom du ut med at du har angst. Da alle pratet om Noora i skam og hevnporno – så kom du ut med dette sugebildet ditt, selv om hele episoden fant sted et halvt år i forveien. Og nå det grusomme i Orlando – da kom du ut av skapet.

Det er fordi jeg vil ha debatt. Jeg driter i om debatten spinner videre til å handle om noe annet enn meg, men om selve saken – men jeg ser når det er aktuelt å snakke om det, og når jeg vet det kommer til å skape debatt. Riktignok så er jo det med hevnporno noe som kom ut fordi saken akkurat ble henlagt, jeg kunne ikke / ville ikke skrive om det når det var under etterforskning, så det var litt mer tilfeldig.

Men ellers, sånn jevnt over, så holder jeg mye inni meg så venter jeg til det er rett tidspunkt å komme med det på, slik at det faktisk blir en debatt ut av det. Jeg skriver ikke de tingene jeg gjør for at jeg som person skal få oppmerksomhet, jeg skriver om de tingene fordi det er viktig å snakke om det. Om jeg vil ha oppmerksomhet rundt meg så kan jeg jo bare fortelle “DU KOMMER ALDRI TIL Å GJETTE HVEM JEG DATER” eller “DU KOMMER TIL Å BLI SJOKKERT – DETTE ER HEMMELIGHETEN BAK RUMPA MI” eller “DISSE KJENDISENE HAR JEG LIGGET MED” eller “ENDA ET BILDE PÅ AVVEIE – SEXTAPE” skjønner dere? 

På et TV-program forrige sommer (tror det var Sommeråpent) ble du intervjuet, og der sa du noe jeg reagerte på. Du snakket om at din neste plan var å dra/flytte til LA fordi du ønsker å bli kjent med og henge med kjendisene der. Det virket så utrolig overfladisk, og jeg kjente at jeg ble skuffet over det.  Etter dette intervjuet har jeg ikke hørt noe mer om disse planene. Hadde vært veldig fint om du kunne kommentere dette.

Det var overfladisk, og det var bare kødd. Jeg hadde det dritt og ville vel gjøre hva som helst annet enn å være i Oslo, men akkurat hvordan jeg la det fram var en spøk. Jeg kan være veldig sarkastisk / ironisk, og det er ikke så mange som forstår det.. Jeg spiller ofte på det bildet folk har av meg.

Hvordan styre du privat økonomien din? Har du eks. et budsjett du følger? Hvor mye bruker du på mat i måneden, og hvor mye bruker du ellers på deg selv pr måned? Spare du penger, hva sparer du til?

Pappa styrer økonomien min. Jeg får penger til det jeg trenger og må spørre om jeg vil ha noe ekstra eller skal kjøpe meg noe dyrt.. Jeg bruker kanskje 3000 kr på mat i måneden, mulig litt mer fordi jeg spiser en del ute. Maten jeg har hjemme i kjøleskapet bruker jeg ca 2000 kr på i måneden. Jeg sparer til mine framtidige barn og slik at jeg har penger til å hjelpe familien min om de skulle trenge det. 

Hvorfor lyver du og sier at du bruker pepcall når du har telenor på mobilen din?

Når du har pepcall så står det telenor på telefonen din uansett, iallfall på min, fordi pepcall leier nettlinje av telenor eller noe sånt. 

Hva gjør du med pengene du kommer til å få inn på salg av boken?​

Ikke noe spennende.. Spare pengene til mine framtidige barn. Betale lappen for lillesøstra mi, kanskje? 

Er boka di en selvbiografi/fortelling eller noe ala blogg-greier som Eirin Kristiansen?

Det er en selvbiografi. Og jeg må legge til at jeg digger boken til Eirin! Hun er så flink. 

Kan du skrive mer om det å skrive bok?

Jeg begynte å tenke på å skrive en bok / kladde litt på den i oktober i fjor. Jeg skrev om det på bloggen og ble da kontaktet av cappelen damm, vi hadde et par møter og de hadde lyst til å signere meg til en bokavtale. Jeg takket JA med en gang, cappelen er det største forlaget, og i tillegg digger jeg redaktøren min som virkelig forsto min visjon.

Jeg reiste til Harstad, skrev non-stop i en måned, hadde pause en måned, skrev mye igjen.. Og nå, de siste to månedene har jeg skrevet hver dag. Underveis sender jeg over til redaktøren min, til venner, til andre forfattere og så får jeg tilbakemeldinger. 

Her om dagen tok vi bilder til coveret, og det ble SÅ bra! Jeg begynte nesten å gråte av glede. Jeg gleder meg sånn til dere får se.. Herregud, jeg er så stolt over det coveret. Og innholdet, så klart. 

DEL 2 KOMMER SENERE I DAG! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg