Jeg tror foreldre må kjefte mer på barna sine

Jeg lurer virkelig på hva som har skjedd de siste årene – eller har det kanskje alltid vært sånn? Når ble mennesker så forbanna nærtagende at man ikke kan åpne opp kjeften sin uten at noen skal skrike “sånn kan du ikke si, for da kan noen bli lei seg”? Jeg kan ikke engang gjøre narr av meg selv lengre, for om noen ligner på meg, eller har gjort noe lignende.. Da kan de bli triste. Nei, huff, stakkars.

Her for litt siden fikk flere bloggere tilsendt en mail hvor ble oppfordret fra en person om å ikke legge ut bilder av hvor store porsjoner mat vi spiser, ikke skrive hvor mange runder man tar av hver treningsøvelser og heller ikke skrive noe om hvilke størrelse man bruker i klær, i tilfelle noen blir lei seg av det. Jeg synes det er veldig rart å ikke kunne skrive hvilken størrelse jeg har i kjolen min om noen spør, det er jo tross alt en personlig blogg. Det ble også oppfordret til at – om jeg spiser mat – gjerne skriv om at jeg forsyner meg flere ganger. Altså?? Er blogglesere noen roboter som følger alt som blir skrevet slavisk? Jeg trodde i det minste ikke det?

Kunstpause. Meg som er lei av folk. 


 

Jeg skrev på bloggen min for litt siden at jeg føler meg som en taper om jeg sover lenge. Da fikk jeg DEN sinte mailen fra en leser med kronisk utmattelsessyndrom om at hun ble lei seg fordi hun sover mye, og at jeg da synes hun er en taper.  Men herregud JEG har ikke kronisk utmattelsessyndrom, hadde jeg hatt det ville jeg ikke følt meg som en taper om jeg sov mye fordi da er man tross alt syk, men om jeg sover 14 timer i strekk når jeg burde ha jobbet så føler jeg meg dum, ja. Du som har en sykdom trenger ikke å bli lei deg av det. 

Jeg fikk også en forbanna mail i går fra en jente som sa “du kan ikke skrive at du har gått opp 9 kg fordi jeg har gått opp 13”. Og en annen som skrev “du kan ikke skrive sånt for bare vent til du er gravid.. DA går du opp i vekt!”. Og den dag jeg blir gravid kan jeg vel ikke skrive om det heller, for tenk alle som ikke får til å bli gravide? Ja gud forby at jeg skal ha mine egne tanker og følelser og dilemmaer om ting, i tilfelle noen tar seg nære? 

Meningsløs  speilselfie av meg selv og mine + 9 kg. Og jeg er enda xs, om noen lurte. Både fordi jeg er veldig lav, men også fordi jeg enda er slank. Og jeg kan godt gå opp 9 kg til, bli en small, 9 kg til og bli en medium, og jeg bryr meg ikke. Jeg er glad i å kose meg. 


 

Var det virkelig sånn her i gamledager? Er dette et nytt fenomen siden alle skal være så forbanna forsiktige hele tiden? Jeg tror på tøff kjærlighet mye mer enn denne puppy-love opplegget som er på gang. Dere som kommenterer sånne ting – fikk dere aldri kjeft av foreldrene deres? Har dere blitt dullet noe voldsomt med? Jeg fikk kjeft som liten og får enda kjeft nå om jeg gjør det feil, derfor (tror jeg) at jeg heller ikke tar meg nær av absolutt ALT som blir skutt rundt på internett.

Moralen ble brått.. Gi barna deres litt kjeft nå og da. Så slipper vi flere sutrehøner på internett. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg