bra for økonomien men verre for miljøet

Sponset
 

I går dro jeg og Joakim for å spise middag på L’Avenue før vi skulle på konsert. Det var veldig hyggelig å sitte ute i sola, spise god mat å se på mennesker – sistenevnte er det aller beste jeg vet, haha. Det finnes jo så sykt mye rare folk i denne verden! Og når jeg ser folk med en milliard bæreposer fra butikker som Dior, Louis Vuitton, Chanel og alt det der, så lurer jeg på om de shopper så mye hver eneste dag eller om de bare er en gang i året og så flotter de seg noe voldsomt med posene sine.. Who knows, bra for økonomien men verre for miljøet om man skal shoppe så mye hele tiden. Og ja, jeg shopper lite. Faktisk. (Nå kommer det, “ja men du flyr jo så mye” moralprekenen)…

Etter å ha spist gikk vi litt rundt og presterte å gå oss vill på vei til eifeltårnet, noe som var rart ettersom vi så det hele veien og så var det plutselig borte. Sånn kan det gå når man er surrehode nummer en og to på tur. Og så etter det fant vi nesten ikke fram til konserten, kom oss nesten ikke inn, og SÅ..

Endelig! Jeg var på konserten til Ariana Grande i Oslo Spektrum for ett år siden, og da var jeg ikke helt overbevist.. Jeg skrev vel på bloggen at hun var litt upersonlig diva og surrete på scenen, men dette var noe helt annet! Hun var dødsflink på kontakt med publikum, hun snakket personlig med flere i salen, tok selfier, kjente igjen folk hun hadde møtt før OG hun synger jo som en gud. Nå hører jeg på det nye albumet hele tiden, fikk mange av sangene på hjernen i går kan man si.. Og så snappet jeg jo mye for Universal. Tusen tusen takk til Universal for en sykt fin tur og opplevelse! Jeg gleder meg til mer!

Jeg er allerede i taxi på vei fra Gardermoen, jeg skal bare innom hjemme for å hente sko og så er det til makeupartist, frisør og til slutt stylist før ELLE-festen i kveld. Årets største kveld for mange, om man skal tro på ryktene.. Jeg har blitt invitert et par år men det er først nå jeg faktisk er i Oslo på selve dagen, så jeg ser fram til å finne ut hvordan det er. Jeg kjenner så mange som skal, så det kan nesten ikke bli feil! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg