hvordan jeg får brunfargen min!

annonse 

 

Jeg har lagt til meg noen dyre vaner når det kommer til utseendet mitt. Vi snakker avhengighet av extensions, løsvipper, negler og selvbruning, og ALT skal være den beste kvaliteten som er mulig. Det er vel en av de fine, men også kjipe tingene ved å være blogger, man kan peke på det man vil ha og få det fra øverste hylle. Så at jeg skulle stå med en prisvennlig selvbruning hjemme og smøre på med hansker og hele kjøret, DET hadde jeg ikke trodd. Hvorfor skal man gidde det, når man kan dra på salong og få en sykt bra selvbruning? Vel, fordi den jeg bruker hjemme nå, er tusen ganger bedre enn noe jeg har testet på salong. Jeg lover! 

 

Vita Liberata sin selvbruning er helt sinnsykt bra. Den gir en naturlig fin farge som blir gradvis brunere, man trenger kun å påføre den to ganger i uken for å opprettholde en fin farge, og den flekker ikke. Jeg trodde jeg måtte bruke spray eller få proff hjelp for et fint resultat, men slik er det ikke. 🙂 Man bare tar litt mousse på hansken som følger med, og smører det ut. Man kan med en gang se hvor fargen treffer, og dermed påføre et fint og naturlig resultat. Dere kjøper den her! 

Tanning Mitt er en påføringshanske som er et must for jevn farge som i tillegg holder hender fri for misfarging. Den kan vaskes i lunkent vann etter bruk og brukes på nytt.

Ellers, kan det være lurt å bruke denne lotionen, som er en gradvis selvbruner innimellom. 


I tillegg til dette bruker jeg et solpudder fra samme merke. I loveit! Trystal Mineral Sunkissed er et mineral solpudder som gir en nydelig glød i ansiktet. Finnes også i dark. Her får du i tillegg med en kabukibørste.


 

Rabatt: 

Akkurat nå er det 20% rabatt på alle disse produktene: 

Fabulous gradual lotion, pHenomenal Mousse Medium og Dark, Tanning Mitt (påføringshansken), Trystal Mineral Sunkissed + dark. TILBUDET varer til og med tirsdag!

Dere finner alle produktene her! 

Så om dere lurer på hvor denne freshe fargen her kommer fra.. Det er Vita Liberata! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg