HEMSEDAL

Jeg har ikke kommet meg inn på bloggen min hele dagen av en eller annen grunn. Irriterende.. Jeg startet dagen med å fly fra Bergen til Oslo, og det ble utsatt og utsatt på grunn av helikopterstyrten. Helt forferdelig å høre, virkelig.. Jeg vet ikke hva jeg skal si, for det hjelper jo ikke uansett. Jeg sender masse varme tanker!

Vel framme i Oslo var det bare å slenge seg i bilen og kjøre til Hemsedal. Jeg hadde ikke noe vinterklær så jeg måtte stoppe på veien for å kjøpe litt diverse, brukte hundre år på å finne alle klærne jeg trengte og enda har jeg ikke sko, haha.. Jeg er her fordi klovner i kamp spiller i morgen, så jeg skal jo bare på konsert og ikke henge i bakken, men det blir kjipt å stå i acneskoene mine i snøstormen. Men men, my bad!

Her er det vinter, ass! 

 

Det tok lengre tid enn nødvendig å komme hit på grunn av den lille shoppingen, middag på mc donalds (herregud..), og et stopp på en slags meteoritt-camp..? Haha, hva skal man si? Man kunne stoppe for å se hvor en meteor har kræsjet for 650 år siden. Det var et hull i bakken. Thats it. Nå er man endelig framme iallfall! Nå blir det kanskje litt mat og drikke i baren. Vi snakkes i morgen<3

Samme morgenkåpa som i går, gitt. ELSKER den.


 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg