STRESS STRESS STRESS

// annonselenker


 

Jeg er verdens største optimist når det kommer til tidsbruk, og nå har jeg så jævlig dårlig tid igjen. Jeg har glemt å fortelle dere (mest fordi jeg fant det ut nettopp) at jeg skal til Bergen i kveld. Men først skal jeg dele ut en pris på gullrutens fagpris.. Akkurat den kategorien jeg deler ut i blir vist på tv den 13 mai, om jeg ikke tar helt feil. I will let ya know! Så nå har jeg dusjet, vært på posten, pakket og spist på en time. Og enda “verre”?!. Jeg drar til Hemsedal på fredag og jeg eier ikke et eneste plagg som egner seg for Hemsedal. Ikke at jeg har vært der før eller aner hva opplegget er, men noe sier meg at høye hæler og kjoler ikke er the way to go.

(annonselenker) Slenger inn noen kjappe kjappe bilder før jeg drar til frisøren for å få stylet håret. Sminka meg har jeg heller ikke rukket, gitt! Buksa kommer herfra / genser herfra / sko fra acne. 

 

 

Jeg har så vondt i magen nå av stress at jeg nesten ikke får puste. Eller så kan det være at jeg spiste sushi i sta som jeg ikke tror var så veldig bra, haha.. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg