frøken kråkereir


 

Jeg begynte dagen med et møte for en reklamefilm jeg skal gjøre. Det høres kult og bra ut? Som om livet er on fleek, og alt er på stell? Hmmm… La meg forklare for dere. Jeg våkner klokken 08:30 av alarmklokken. Slumrer litt, skrur av og på alarmen, tar det kokrolig, har det koselig. 09:05 og jeg er oppe fra senga. Kler på meg klærne, surrer litt rundt i rommet, ned i senga igjen. Strekke seg litt, slappe av litt. Sjekker mobilen, tar av flymodus.. BAM. Flere ubesvarte anrop og meldinger. Møtet var 09:00, ikke en time senere slik som jeg trodde. PANIKK. Jeg var seriøst oppe av senga og ute i en taxi i løpet av tre minutter. Jeg kom i møtet med sminke i hele ansiktet, kontaktlinsene halvveis hoppende ut av øyet og jeg måtte sånn tisse, men ikke faen at jeg hadde tid til det. Jeg HATER å komme for sent. Jeg HATER å kaste bort tiden til folk. Heldigvis var jeg ikke den eneste som var forsinket og alt gikk greit. Men aldri igjen, haha. Så, i dag ser jeg ut som et vandrende kråkereir, og sånn er det med den saken. 

Ellers har jeg bare surret på kontoret i dag. Det er acne-shopping i kveld, jeg får ha butikken alene og en personlig shopper. Det kan bli… dyrt. Men, en fin avslutning på kvelden i det minste! Jeg må finne antrekk til gullrutens fagpris som er i morgen, og selve gullruten om noen uker. 🙂

Forresten så har jeg et lite serietips til dere! Om du liker Skam (jeg begynte å se på her om dagen for å kunne henge med i samtaler..), så burde du se “portkod 1525”. Det er en svensk serie man kan se gratis på nettet, og den minner veeeeeldig om Skam på flere måter. Men, du må forstå svensk for å like den, den er ikke tekstet! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg