la oss være ærlige

​Hei igjen! Vi har akkurat kommet inn døren hjemme etter en laaaang dag. Man blir så sliten av å gå rundt å shoppe, som er et luksusproblem. Jeg har vært ordentlig forbanna den siste timen fordi jeg hadde så vondt i beina, haha. Altså nå skammet jeg meg faktisk litt, folk i verden er slitne fordi de rømmer fra krig og må hente vann hver dag, jeg er sliten fordi jeg har shoppet. Det er typisk meg å spinne ned i en sånn tankegang istedenfor å kunne sette pris på hva jeg har, men det er så forbanna vanskelig noen ganger når vi sitter her på hver vår mac og skroller igjennom blogger med perfekte liv. Mitt perfekte liv, også. Nei, nå ble det en depressiv start på innlegget her, det var ikke meningen – jeg skulle jo egentlig bare klage over hvor sliten jeg var som den bortskjemte skapningen jeg er. Uansett. Vi startet dagen med en digg lunsj, Amsterdam er så flinke på alt av kaker, vafler, nutella og annet typisk “munch” mat. En fordel ved at mange røyker weed her, mye av maten blir tilrettelagt etter det og det er så DIGG. Jeg bestilte så klart mest, hehe. 

Vi dro videre på en lang shopperunde, og dette hadde jeg på meg på starten av dagen. Jeg skiftet etterhvert til noe av det jeg kjøpte, det var litt kaldt å gå rundt i kjole.

Jeg hadde høye ambisjoner om å shoppe noe vintage eller mer eksklusivt, men det er så jævlig dyrt. Her snakker vi mulige 15 000 kr for en t-skjorte på enkelte av butikkene. Men det er fint å gå rundt å se, bli “inspirert” som motefolkene sier 😉 😉

I prøverommet på samsøe & samsøe. Dette bildet la jeg ut kun på grunn av rumpa mi, at den så fin ut altså. Best å være ærlig! Dere vet når folk er sånn “åh, jeg savner Spania” på instagram, men så savner de egentlig bare å ha en unnskyldning for å legge ut bilder av kroppen sin. Men det skal sies at kjoler slik som den jeg har på her, hjelper veldig. Den er fra nly one og finnes her! (annonselenke) 

Fine Stine!

Her hadde jeg fått skiftet og rukket å bli jævlig utålmodig fordi jeg hadde vondt i beina og var sulten. Her var vi rett utenfor leiligheten, og nå sitter vi i leiligheten og har følgende samtale :

Stine: Tenk den gangen jeg skal være gravid.. den gangen det skjer. Uten alkohol i ni måneder pluss pluss? Tenk så fort full man blir etterpå. Det tenker jeg litt på.

Haha. Så dere går altså ikke glipp av stort! Nå skal vi sløve i hver vår ende av sofaen, og så skal vi ut på happy happy joy joy som er en asiatisk resturant. Da blir det alkohol for ingen av oss er jo gravide, tross alt. Herregud. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg