jeg trengte denne ferien

// annonselenke

Jeg trodde – av en eller annen merkelig grunn – at jeg ikke er av typen som blir rammet av jetlag. Men nå sitter jeg altså her, klokken 07:03 LA-tid og har vært våken i tre timer allerede. Herregud! Og i går kveld klokken 21 var jeg så trøtt at jeg sovnet i bilen, så man kan si at det ikke ble noe fest på meg – og det er HELT greit. Det har vært så mye i det siste på den fronten, så det skader meg absolutt ikke med en kveld eller to eller femti uten en eneste alkoholenhet. Nå var jeg kanskje litt naiv, jeg er jo i LA.. Så ja, hehe.

Jeg er her med to kompiser, Simen og Danby, men litt senere idag skal vi plukke opp en til venninne på flyplassen. Three is a crowd, four is a party..? Neida, vi har det så hyggelig! Faktisk overasskende ettersom jeg kun har møtt disse folkene litt her og der før, aldri snakket ordentlig med dem, og nå er vi brått på ferie. Det kunne jo gått litt alle veier, men so far.. so good 🙂 


I går var jeg som sagt hardt rammet av jetlag, men litt fikk vi gjort! Vi var på rooftoppen av hotellet vi bor på (Ace), så oss litt rundt, brukte hundre år i bilen og kom oss etterhvert til Venice. Vi gikk litt rundt, jeg hadde klart å glemme det jeg alltid glemmer – shampo, balsam, truser, barberhøvel og tannbørste, så det fikk jeg kjøpt. Vi spiste sykt digg pizza også, og en liten fakta til dere, man får ikke ta bilder på de fleste av resturantene for å ikke plage kjendisene. Så, da blir det kanskje lite av “dette har jeg spist”-bilder, men det overlever vi nok alle sammen.


Skjorte og sko er fra nelly men er gamle / skjorte her. (annonselenke) 

Jeg hadde så utrolig godt av å komme hit. Her er jeg lykkelig, her er jeg meg. Jeg smiler, ler, er i godt humør og ser positivt på tiden framover, i motsetning til hva jeg har gjort hjemme de siste ukene. Da har alt bare føltes så jævlig kjipt, jeg har tenkt at jeg er et ubrukelig menneske. Nå kjenner jeg motivasjonen jeg vet at jeg egentlig har komme krypende tilbake. Det kommer til å ordne seg, vettu. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg