musikk på ørene og kjefting på hunden

annonselenke

I formiddag var jeg på aesthetic clinic for å få en fuktbehandling, pluss at jeg måtte kjøpe noen nye produkter til huden min. Jo eldre jeg blir, jo mer obs blir jeg på å bruke gode produkter, gå til hudpleier, bruke solfaktor og hele kjøret. Jeg kommer nok til å være glad for det i framtiden! Jeg elsker forresten klinikken jeg går på – det er der jeg gjør alt, og Christine som jobber der har fått huden min på rett kjør igjen. 🙂

Charlie var med meg til hudpleieren idag, så vi tok oss en liten tur i frognerparken etterpå! Jeg elsker å gå rundt med musikk på ørene, se på mennesker, kjenne på at det begynner å bli vår, kjefte på Charlie for at han skal tøffe seg mot andre hunder.. Livet, med andre ord. Herregud som jeg maser om livet nå for tiden, men det er jo fint, er det ikke? For meg er det iallfall det. 



Jakken er gammel / genser fra Calvin Klein her. 

Jeg og min lille søtnos gikk rundt ganske lenge, så nå har han lagt seg for å sove på sin faste plass under sofaen. Jeg skal komme meg til en venninne for å style håret, jeg trenger enda å lære meg et par looks med den kortere sveisen som jeg har nå. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg