videoblogg : hvordan sminke øynene større

annonse

Man kan gjøre mye rart med sminke, og de fleste er kjent med enkle tips og triks for å framheve det man er fornøyd med, og skjule det man liker litt mindre. Jeg er stort sett veldig fornøyd med meg selv men skulle gjerne hatt et litt mer åpent blikk – jeg har store øyne, men ikke så store øyelokk, som gjør at jeg kan se litt trøtt ut. Det kan man lett fikse med sminke, og her er hvordan! Nesten all sminken jeg skriver om her er på opp til 40% rabatt nå! Dere kan sjekke ut hele utvalget her. 

1. Vi startet faktisk ikke med øyenskygge, men med NYX sin highlight / contour palette. Jeg bruker den i ansiktet hver dag, men om du skal sminke øyelokkene og spesielt legge skygger for å skape en illusjon er denne perfekt – da bruker jeg den mørkeste fargen. Den er veldig drøy i bruk, så prisen er med andre ord ikke så ille. Dere finner den her! 

Highlight / contour fra nyx – en av de mer rimelige variantene på markedet, som også er en av de beste! 

2. Børsten vi brukte under denne prosessen er virkelig fantastisk til å blende skygger. Den er også fra NYX, og dere finner den her. Jeg har sagt det før, men en god børste har nesten alt å si for et fint resultat. Den andre børsten vi brukte som er best for å få med små detaljer, er glo minerals brush mini crease. Jeg bruker denne under våtlinjen, for å lage litt mer katteøyne og annet småpirk hvor man ikke kan bruke en like stor børste. 

3. Etter å ha formet hvordan du vil at øyelokkene dine skal se ut, kan du begynne å bygge på med øyenskygge som du etterhvert blender sammen. Jeg elsker paletten fra NUDE TUDE! Det er farger både til hverdag og fest, og fargene “fine” og “funny” er de jeg liker best i paletten. Kan kjøpes her, og er på 20% avslag nå! 

4. Mascaraen jeg brukte her, og som jeg bruker hver dag, er tall dark and handsome. Den er nå på 30% avslag, og om du skulle være i tvil – gå inn på coverbrands og se på alle anmeldelsene av produktet! Den er så bra, og mange ser ut til å være enig med meg. Stort pluss for at den ikke klumper! 

EKSTRA TIPS: Du kan også bruke “put a lid on it” for å få skyggen til å holde hele dagen! Den er på 20% avslag, og kan kjøpes her. 

Som sagt, nå er det 40% på mye av sminken på coverbrands.no, så sjekk det ut! Det er alltid superrask frakt også. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg