tips mot strekkmerker

annonse

Som dere vet har jeg endel strekkmerker på rumpe og lår. Disse begynte å dukke opp da jeg fylte 16 år, og med årene har de hverken bleknet eller blitt sterkere. Jeg personlig mener ikke at det er noe galt i å ha litt strekkmerker, det er helt naturlig og kroppen forandrer seg jo med tiden. Men for noen år siden følte jeg det ikke slik. Jeg sjekket opp i mange muligheter for å få strekkmerkene mine fjernet, men alt var veldig dyrt, krevde mange behandlinger, ville ha vært smertefullt.. Ja, listen er lang. Så jeg lot det ligge, og idag tenker jeg ikke på det lengre. MEN, jeg vet at ikke alle føler det på den måten, og jeg kan relatere meg til usikkerheten. Så, da jeg for litt siden fikk tilbud om å teste Bio-Oil som er den mest solgte arr- og strekkmerkeproduktet i 20 land, tenkte jeg hvorfor ikke! Og nå? Vel, jeg har blitt litt avhengig av produktet.. Det er så bra! 


 

Bio-Oil brukes av mange som deres “little beauty secret”, som en fuktighetsgivende olje som kan påføres på kvelden. Produktet har dokumentert effekt mot arr, strekkmerker, ujevn hudtone, aldrende og tørr hud. Så, ikke bare strekkmerker med andre ord, selv om det er hva jeg fokuserer på. Du kan velge å bruke det til noe annet, og det vil funke like bra.


 

Jeg har brukt produktet i rundt to uker nå, og jeg kan allerede se at strekkmerkene mine har bleknet – i tillegg til at den tørre huden min i ansiktet er så mye mer fuktig. Jeg skal fortsette å bruke produktet en stund og tenker å gi dere før / etterbilder om en måned, jeg har glemt å ta førbilder fra før jeg startet, men dette bildet knipset jeg nå nettopp. Jeg har strekkmerker ned mot låret og opp på siden, jeg har glemt å smøre like hyppig lengre opp på låret, men som dere kan se er de lengre ned allerede bleknet. Så, jeg skal gjøre det grundig fra nå av og gi dere ordentlig etter-bilder i slutten av mars! 


 

Bio-Oil er langt billigere enn mange av sine konkurrenter som lover mer enn hva de kan holde. Man kan få tak i Bio-Oil på vita, meny, coop obs, boots apotek.. For å nevne noen. Første gang jeg testet oljen fikk jeg den sponset, men jeg kommer til å fortsette å kjøpe den på meny rett ved der jeg bor.

Dere kan finne den på butikken, eller bestille den her! 


 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg