Kan vi bidra til mer gjenbruk i samfunnet?

 

ANNONSE

En ting som blir lagt veldig lite fokus på i dagens bloggsamfunn er viktigheten av gjenbruk. Det er et sånn vanvittig kjøpspress, og de største bloggerne, inkludert meg selv hjelper ikke på problemet. Noen vil jo faktisk ha alt du kaster som enda kan brukes! Her snakker vi klær, elektronikk, møbler.. Alt. Jeg har selv et klessalg en gang i året, men det er jo så mye annet jeg kan selge som bare blir glemt bort eller kastet. Gjenbruk er fint for miljøet, men også fint for både kjøper og selger som kvitter seg med tingene, tjener penger på det og en som får noe fint igjen for det. Jeg skal bli mye flinkere, og jeg vil ta dere med! 


Jeg har testet appen Kaupang som allerede etter første dag fikk over 3000 brukere i Norge! Her kan man enkelt trykke seg inn på kategorier og kjøpe, og jeg har oppdaget mye fint jeg har lyst på. Det er en veldig enkel app og man finner absolutt alt der! Jeg bestemte meg for at jeg ville selge solbrillene mine fra Dolce & Gabbana, ettersom jeg har to nesten helt like. Jeg har enda ikke lagt den ut for salg for jeg ville gjøre det etter at mine lesere eventuelt har fått seg appen, og jeg har tenkt til å selge mye mer. Det var sinnsykt enkelt å legge ut noe for salg, man tar bare et bilde.. 

Og skriver en beskrivelse av produktet! De som vil kjøpe får kontakt med deg via appen, så man slipper alt styret man gjør med andre lignende tjenester jeg har prøvd på nettet for eksempel.. Da må jeg jo ta bilde, overføre det til pc, legge inn beskrivelse, sjekke mailen hele tiden.. Dette var en veldig behagelig måte å gjøre netthandel på. Jeg håper denne appen kan bidra til mer gjenbruk i samfunnet, jeg skal iallfall være aktiv! Dere finner appen i appstore, men dere kan også sjekke dem ut på facebook her. 

Og nå, KONKURRANSE! Jeg får dele ut en weekendtur til 2 for London, om du laster ned appen. Den kan lastes gratis ned i appstore, og om du gjør det kommenter på instagrammen min @sophieeliseblogg under mitt seneste bilde og tagger en venn er du med i trekningen. Vinneren kåres om 7 dager! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg