jeg våknet opp overlykkelig

Hvem tror dere våknet opp overlykkelig idag? Jeg! Jeg hadde en drøm som jeg har hatt noen ganger, hvor jeg drømmer at jeg har akkurat det livet jeg har nå, så våkner jeg i drømmen og livet mitt er helt jævlig, så våkner jeg IGJEN og innser hvor bra livet mitt faktisk er, haha. Jeg blir alltid like sjokkert, er det virkelig så her bra? Har jeg så mange fine mennesker rundt meg? Har jeg en jobb jeg elsker og kunne gjort gratis? Ja. Jeg er så utrolig, utrolig takknemlig for alt jeg har.

Men også dere. Altså faen så fantastiske dere er! I 5 år har vi hengt sammen nå. Jeg, bloggen og dere så klart. Blandt alt hat som sirkulerer på blogger og i andre sosiale medier, inkludert min, så finnes det også så utrolig mye kjærlighet her. Dere heier på meg, dere støtter, dere mailer og gir tilbakemeldinger i håp om å gjøre meg glad. Noen ganger er jeg trist og har det ikke så bra, men da prøver jeg som regel å ha en positiv tone her på bloggen uansett. Men jeg klarer ikke å lure dere, dere merker gang på gang om noe ikke er som det skal være. Og dere viser gang på gang at dere er her for meg. Jeg skal prøve, så godt jeg bare kan, å gi like mye kjærlighet tilbake..

Det høres kanskje rart ut, men jeg ser på oss som en ordentlig vennegjeng. Selv om jeg ikke har møtt alle, så ser jeg på dere som venner og jeg liker dere veldig godt. Jeg treffer jo flere av dere hver dag, og dere er så snille. Takk for alle fine ord dere sier. Og takk til dere for all kjærligheten. Jeg har verdens beste lesere, og jeg er veldig takknemlig for livet mitt ♥

Meg og noen av mine fine venner igår.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg