SOLEN SKINNER INN I STORE SLOTT SOM INGEN BOR I

– I MORGEN FÅR DERE SE ET SPESIELLT MØTE – 

Å få ha en dypere samtale med Karpe Diem har jeg ønsket meg lenge. Er de snille? Er de selvgode? Er de så dype som de virker? Spørsmålene var mange, men jeg trodde aldri jeg ville få oppleve det uansett. Men det skjedde faktisk. Hjemme hos Magdi. Å få lette på hjertet, å få høre deres tanker, deres erfaringer om livet generelt, men spesiellt det å være forbilde / rollemodell.. Det ga meg mye. Og jeg tror det vil gi dere noe også. Jeg elsker samtaler som dette, hvor man får noe ut av det, og hjernen settes i litt andre baner. Og var de snille? Ja. Kulere enn jeg trodde, selv om jeg fra før av digget dem? Ja. 

Jeg kunne skrevet 10 000 ord om møtet, men jeg skal la videoen snakke for seg selv. Når dere titter inn her i morgen, så får dere ta en nesten personlig del av vårt møte. Jeg fikk sagt ting jeg ikke føler meg komfortabel med å fortelle journalister, og jeg håper på det samme for dem. Det var veldig ekte, avslappet og fint. Selv om vi ikke kjenner hverandre, var det som å møte venner jeg ikke hadde sett på 5 år. Mye å snakke om, men en kjærlighet som er i bunnen. En respekt og forståelse man ikke får fra hvem som helst. 

Om dere vil ha noe akkurat NÅ, så kan dere jo gjerne se musikkvideoen igjen! Om dere ikke helt forstår den, eller greia, så forstår dere nok mer i morgen. Jeg fikk det veldig fint forklart av Magdi og Chirag.. 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg