PREMIERE: KARPE DIEM – HUS / HOTELL / SLOTT BRENNER

For et par uker siden fikk jeg en melding på telefonen fra gutta i selveste Karpe Diem. Jeg kunne nesten ikke tro mine egne ører da de ville ha premiere på sin nye låt og video hus / hotell / slott brenner på min blogg, og jeg forsto heller ikke hvorfor med en gang. De “trenger” ikke meg for å nå ut til mange, og de kunne sluppet videoen hvor som helst. Men, nå forstår jeg, jeg forstår det så veldig godt. Det vil dere også gjøre, når dere hører låta og ser videoen. 

For et par dager siden var jeg hjemme hos Magdi sammen med Chirag. Nede i kjellerstua hans så jeg videoen og hørte låta med guttene stående bak meg, spente og forventningsfulle hvor hva jeg skulle si. Jeg gråt. Ikke fordi jeg ble trist, men fordi jeg ble så berørt.

Jeg sa ja til å ha premiere på videoen her på grunn av tematikken i låta. Om å være forbilde og rollemodell. Selv om gutta i Karpe Diem og meg er ulike og har forskjellige liv, så er vi i samme posisjon i forskjellige kategorier. Dette er ordene jeg har hatt lyst til å si, følelsene jeg har lyst til å formidle. Fingre som pekes rundt i ring, og ansvar som blir lagt på andre. Og solen skinner inn i store slott som ingen bor i. 

Videoen er fantastisk, regissør Stian Andersen har skapt fantastiske bilder som får meg til å.. Føle. Det er ikke mange videoer som gjør det. Å se videoen blir som å lese en bok og se en film samtidig, føler jeg. En fullstendig opplevelse. Låten er minst like bra, og jeg er utrolig æret og ydmyk for å få gjøre dette med dem. Og dere? Mer kommer. Vi filmet hele møtet vårt, en lang samtale i kjellerstua til Magdi. En åpen og ærlig samtale mellom tre mennesker som, kanskje uventet for noen, deler veldig mye av de samme tankene. Fra ulike perspektiver.


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg