busy life nobodys wife

Nå har jeg endelig et lite pust i bakken, så jeg skal forklare dere litt hvordan ting er om dagen – eller, hvordan de har vært de siste dagene, og hvordan de kommer til å være framover. Dere skal så klart få ta en del av hele prosessen, men greit å gi dere en liten oppdatering slik at dere henger med i svingene.

Jobb: Fra nå av skal jeg sitte på kontorene til Anti hvor jeg har managementet mitt, istedenfor å jobbe hjemmefra. Jeg starter der neste mandag!  Der får jeg min egen mac, min egen pult og får være i et fantastisk kreativt miljø med mennesker jeg har høy respekt for. Grunnen til at jeg velger å være på kontoret er at da får jeg en annen arbeidsro enn hjemme, og det er lettere å få ting gjort. Det jeg skal ha hovedfokus på framover er bloggen som nummer en, boken og å sette opp foredrag.. Så er det et par småting innimellom der også, blant annet premiere av bloggerne om ikke så lenge!

Denne helgen: Dette er den siste helgen jeg har før all jobben kickstartes for fullt. Jeg skal jobbe denne helgen også, meeeen nå er Anne-Sofie på besøk og på mandag er det som sagt i full gang med kontorjobb fra 09-16:30, så denne helgen skal NYTES. Jeg og Anne-Sofie skal finne på mye sprell, og skal feste både idag og i morgen. I kveld blir det ANGST, og i morgen er det spellemannsprisen! Men jeg oppdaterer dere, så klart.

Et bilde fra igår. Kjolen min finner dere her (annonselenke) 

PS. JEG ELSKER SUITE 16?? KAN DE VINNE MGP? 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg