nytt år, ny start

Jeg har hatt veldig mye i tankene de siste dagene, og har vel egentlig trengt en liten pause.. Men nå føler jeg meg klar for en ny start, og et nytt år. Jeg er ikke kjent for å legge så mye imellom linjene men når det kommer til privatlivet mitt er jeg mer forsiktig. Men dere har vel gjettet rett, det handler om kjærlighet og det er en del ting som må finnes ut av. Men det går bra altså, og ting ordner seg nok. Anyways, jeg og Anne-Sofie sitter på rommet mitt med hver sin flaske vin og prøver å lade opp til det nye året! Man får prøve å kose seg likevel, ikke sant? 

I år har jeg faktisk et par løfter for det nye året. Jeg skal begynne å ta mer tak i ting, tørre å si nei, stå opp for meg selv å jobbe ræva av meg. Alt ligger i hodet, og det du tenker blir du 🙂 Så, jeg ønsker bare å være sterk. And I can do that. Jeg håper 2016 blir minst like bra som dette året! Etterhvert kommer det også oppsummering her på bloggen av mitt 2015. Mitt beste år. God nyttår! 

Jeg har hørt så utrolig mange raketter og smellere i kveld, allerede. Jeg har heldigvis en hund som sover igjennom alt, så jeg skal ikke irritere meg på vegne av en liten pelsdott som ikke kunne brydd seg mindre, MEN.. Jeg vil gjerne irritere meg litt på vegne av alle som har opplevd traumer. Her snakker vi mine venner som var på utøya 2011, våre nye landsmenn som har flyktet fra gud vet hva, og IKKE MINST dyrene som ikke klarer å slappe av. Jeg elsker fyrverkeri, jeg elsker smell og jeg elsker de fine fargene, men jeg overlever også om det kun smeller rundt midnatt. Grunnen til at jeg elsker det er jo nettopp fordi jeg ikke har noen negative forbinelser med lyden av smell, men det har mange. Jeg har aldri opplevd noe traumatisk så for meg er det lett å si “slapp av”, men det er nok ikke så lett for de som blir rammet – alle ønsker seg nok en fin start på det nye året. Takk!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg