VIDEOBLOGG – hvor mye har Sophie Elise forandret seg?

Videoblogg! Media skal ofte framstille det som om jeg det siste året har forandret meg, og at jeg har endret “image”. Men har jeg egentlig det? Jeg og Joakim tar en titt på en videoblogg fra 2010, for å sjekke hva som egentlig er nytt!  

Dette var en videoblogg som var ganske emosjonelt vanskelig å lage, og jeg ante ikke at jeg kom til å få den reaksjonen jeg fikk.. Jeg er ikke så god til å vise følelser, men jeg ble faktisk ganske trist av å se på denne videoen fordi jeg selv vet hvor fælt jeg hadde det på den tiden. Men jeg er også stolt over meg selv for at jeg klarte å bryte ut av det, og at jeg aldri sluttet å tro på drømmene mine <3 Det håper jeg alle dere gjør, og vit at dere har en “storesøster” i meg om dere trenger det! 

Om du vil se videoene våre en dag før de kommer på bloggen, må du subscribe på youtubekanalen vår! Det gjør du enten ved å trykke her, eller på bildet under.

Forresten tusen tusen takk til Joakim for at du er så morsom, at du gidder å lage alle disse videoene med meg og ikke minst klippe dem etterpå, at du er en god venn og takk for dette fantastiske innlegget du skrev til meg. Takk for at du gidder å høre på mine prolblemer om alt og ingenting, at du alltid tar telefonen, at du er gjennomgod og at du alltid får meg til å le. Loves you! 

  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg