MIN FAVORITTPARFYME OG MER!

 annonse

 Jeg er så heldig at jeg har fått plukke ut noen av mine favorittprodukter fra bangerhead. Jeg har handlet på den butikken to ganger tidligere, så at jeg fikk mulighet til å gjøre et innlegg for dem takket jeg med en gang ja til! Dette er produkter som strekker seg litt utenfor bare sminke, og er produkter jeg bruker flere ganger i uken 

 

Etterhvert som årene går har jeg fått testet ut en hel haug av parfymer. Som regel slenger jeg med meg det første og beste på taxfree uten å i det hele tatt teste ut luktene først. Det kommer ofte nye, spennende dufter på markedet men jeg mener Marc Jacobs alltid klarer å holde seg aktuelle og perfekte for enhver sesong og personlighet. Jeg mener også at parfymene fra Marc Jacobs er noen av dem som holder seg på igjennom hele dagen, så slipper jeg å spraye flere ganger. Denne passer perfekt for meg, men de har ellers veldig stort utvalg her. 

Shiseido protective hand revitalizer er en anti-aging håndkrem som beskytter mot tørrhet og aldringsflekker. Kanskje ikke helt etter min aldersgruppe, men jeg kjøpte denne ved en “feil” for litt siden og jeg har elsket den siden. Og den er også en perfekt gave til mor, nå på nesten halv pris! Som alle de andre produktene fra shiseido er dette kvalitet, og er en gjenganger på flere produkter her i huset. Et annet kvalitetsmerke er Dermalogica. Jeg er stor fan av denne sprayen som umiddelbart demper hudirritasjoner og følelsen av stramhet. Denne kan man bruke på morgen, kveld, etter rengjøring eller til og med etter makeup. Den blir svært billig om man slenger på rabattkoden jeg har, som dere finner i bunnen av innlegget. 

Og så, REN GUERANDE SALT EXFOLIATING BODY BALM. Forskjellen på denne og andre hudpleieprodukter jeg har testet tidligere og falt for er ikke så mye, annet enn at denne er helt ren, og jeg slipper å få rød hud etter påføring som jeg ofte får. Bangerhead professional fresh me up er en ny favoritt innen tørshampo på 200 ml. Jeg er avhengig av tørshampo, og dette er en ny favoritt! Det trodde jeg ikke var mulig ettersom jeg har vært beinhard og holdt meg til samme tørshampo i mange år tidligere. Voluspa chrisp champagne lukter, om mulig, enda bedre enn parfymen fra marc jacobs. Den skaper en veldig fin stemning hjemme, synes jeg. Og jeg har heller aldri funnet en rabattkode på voluspa, men nå har jo jeg det!


 

Litt informasjon om bangerhead, i tilfelle dette er en ny side for noen..

♥ Bangerhead er en av skandinavias ledende butikker innenfor sminke, parfyme, hårpleie og velvære. 

♥ De har en fysisk butikk i Stockholm, som også har ansatte frisører. 

♥ Ingen tollavgift, raske leveranser 30 dagers åpent kjøp og bonuspoeng på alt.

Litt generelle tips fra meg om å handle sminke og produkter på nettet..

♥ Om det er nytt for deg å handle på en nettbutikk, sjekk antall likes de har på sosiale medier. Bangerhead har 28 000 + bare på facebook, og jeg ser at flere av mine sminkeinteresserte venner har presset like. Det lover godt for skeptikere!

♥ Handle fra utlandet, gjerne steder som er tollfritt slik som bangerhead. Da sparer man masse penger!

♥ Sjekk hvilke rettigheter du som kunde har. Bangerhead har en god og betryggende oversikt som du finner her. 

SOPHIE25 gir 25% på hele sortimentet (ikke kampanjevarer og gjelder ikke med andre rabattkoder). Dere handler her! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg