ENDELIG ER REKLAMEFILMEN MIN UTE!

Husker dere for litt siden da jeg var å spilte inn en reklamefilm? Vel.. Nå er den her! Jeg takket ja til å være med i en reklamefilm for altibox. Endelig kan jeg vise dere, jeg har gledet meg så mye! Den begynner å rulle på tv i slutten av Desember 🙂 

Jeg hadde det sinnsykt gøy på settet og lærte masse om produksjon og ikke minst skeuespill. Her har dere noen behind the scenes bilder fra dagen, som jeg ikke fikk dele før nå..

Haha, eksplosivt var det også.. Jeg hostet støv leeenge etterpå.

Det var en sinnsykt stor produksjon.. Ser dere forresten stuntdama mi? 

Det var ganske skummelt i starten å være helt uten erfaring på et slikt sett, med så mange mennesker som virkelig kan jobben sin. Ser dere han i rustning bak meg? Det er supersoldier, og han er spilt av Judd Wild som er en kjent stuntmann fra Hollywood. Når vi på toppen av det hele måtte ha en “kyssescene” så kan dere tenke dere at jeg var nervøs! Heldigvis gikk alt fint.

Filmen er produsert av disse guttene her, som kaller seg Racka Racka. De har over 160 millioner views på videoene sine på YouTube! Hvor sinnsykt er ikke det? Herlige gutter som jeg er glad jeg fikk møte og jobbe med. 

 

 

 Reklamefilmen kalles for “epic boom, og er for Altibox. Altibox er en norsk tv og bredbåndsleverandør. Tusen takk for en fantastisk opplevelse, og en spesielt stor takk til guttene i Racka Racka, Judd Wild for at du orket å holde meg i sikkert en time i strekk under vår “romantiske” scene, og takk til Altibox for at dere ville ha meg med! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg