FJERNE EN TATOVERING – RUNDE 2

Idag gjorde jeg noe jeg hadde gruet meg en stund til, på grunn av de enorme smertene jeg så for meg.. Jeg fjernet enda litt mer på tatoveringen min. Som dere kanskje vet skal jeg fjerne tatoveringen jeg har på venstre ringefinger, fordi jeg hadde den med min ex og jeg føler at.. vel, jeg vil jo gifte meg en eller annen dag, eller i det minste ha muligheten, og da er det fint å ikke ha en tatovering under der. Og ja, jeg tenker å ha ringen min på venstre hånd den gang da. Så, jeg dro til Remove i Oslo for å ha en session der!

Først gikk jeg og legen igjennom et helseskjema, og vi så litt på tatoveringen min..

Den hadde gått litt bort fra en tidligere laserbehandling som jeg gjorde ved en annen klinikk, og ettersom jeg husket smertene fra den gang gruet jeg meg veldig. Det føles ut som tusen nåler skytes igjennom hånden din og opp til hodet på en gang, selv om det varer veldig kort. 

Jeg fikk på meg noen veldig fancy briller og var klar til behandling! Eller, nesten klar. Jeg var supernervøs og trakk meg unna flere ganger, haha.. 

Og så var det klart til start!

OG GJETT HVA? Det gikk helt fint! De fortalte meg at på Remove bruker de den nyeste teknologien og jeg tenkte at det bare var tull, det kom til å gjøre like vondt, men nope. Jeg klarte meg helt fint! Nesten ingen smerter, og nå ser tatoveringen slik ut. Jeg skal gjøre laserbehandling tre-fire ganger til, det kommer litt an på. Men nå gruer jeg meg heldigvis ikke så mye lengre.

Og så klart ble det litt posering utenfor klinikken, hehe! Dette bildet (og alle de andre i innlegget) er tatt av fotograf Per Heimly, man må jo benytte sjansen når en så flink mann er på stedet..

Tights finner du her / jakke fra h&m / hoodie fra adidas.

Som dere kanskje fikk med dere har jeg nettopp spilt inn Tusvik & Tønne ikveld! Det sendes ikke på tv før imorgen, men jeg skal likevel gå igjennom bildene nå og poste dem, slik at dere får en sneakpeak. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg