JUSTIN STORMET AV SCENEN!

Haha vel.. Som dere vet skulle jeg se Justin Bieber i kveld, og det ble altså en framføring av låten “boyfriend” før han stakk av scenen. Hva skal man si? Jeg forstår at man kan være sliten, trøtt og lei av å jobbe så mye som han gjør. Jeg forstår også at han er en “diva”, og at han vet hvordan man skaper overskrifter – noe han gjorde nå. Jeg forstår også at han ser at dette ikke vil påvirke han noe særlig, for fansen elsker han jo uansett, sant?

Men jeg var der, og jeg mener ikke man skal skylde på de stakkars jentene på første rad. De går på barneskolen, og at de prøver å ta på sitt store idol forstår jeg også. De mente så klart ikke å ødelegge showet for noen, Justin er en proff og selvom dette var en gratis konsert tjener han flere millioner på dette, så ikke kom med “åh han er så snill som gjør dette”, for tro meg han tjener fett. Og tenk på hele tv2, Thomas og Harald, de som har kjøpt seg mobiltelefoner for å ha en sjans til å vinne, det var en jente som donerte 90 000  kr til tv-aksjonen for billetter liksom.. Men iallelfall, ikke skyld på Justin for han var på jobb, en jævlig bra betalt jobb så da kunne man ha løst det på en annen måte. 

Men herregud jeg fikk jo sett en låt, og jeg fikk være så nære Justin! Det er jo stort i seg selv 🙂 Men nei, noen stor fan er jeg ikke. Bra musikk, men ufin person. Og veldig ufint av han å henge ut de jentene som han gjorde på instagram, de er 12-13 år gamle og får heftige trusler nå.. over ingenting? Det var han som valgte å gå av scenen, ingen andre.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg