JEG SKAL SE JUSTIN I KVELD!

Jeg er en av de heldige som har billetter til Justin Bieber sin intimkonsert i kveld. Jeg har ikke turt å skrive det på bloggen fordi jeg vet hvordan hans kjære fans kan reagere fordi de elsker han så mye, og at det kanskje er “urettferdig” at jeg får billetter dit – og jeg forstår om noen tenker på den måten. Jeg skal dra alene fordi jeg kun fikk en, og den fikk jeg på grunn av en jobb jeg har gjort tidligere. 

Anyways.. Det blir veldig spennende! Min tredje konsert med Justin faktisk! Jeg vet ikke om man får ta bilder der, trolig ikke, men jeg har med meg iphonen iallefall så får vi se hva jeg får knipset til dere. Jeg drar til konserten rundt 20, så jeg har enda noen timer til å slappe av, spise og jobbe her hjemme før det braker løs! Nå får jeg jo endelig sett han på kloss hold, på operataket var det jo klin umulig å se noe, og i telenor arena var det alt for mange folk. Dette blir en mer personlig greie 🙂 

Så håper jeg alle som skal på konsert i kveld også får en fin opplevelse, at jeg møter noen av dere og at dere som ikke skal dit er glade for de som skal dit. Det hadde jeg vært, uansett om jeg skulle på konserten eller ei.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg