NÅR MAN HAR MYE Å JOBBE MED

Hei og hopp! Jeg kom akkurat inn fra trening, det føltes sååå digg! Jeg løftet hele.. wait for it.. 15 kg, haha. Jeg er så svak i armene at det nesten ikke er morsomt engang, det kunne vært litt sånn tragisk-morsomt men det er egentlig mest bare tragisk.. Som min personlige trener sa “det er bra, for da har man mye man kan jobbe med”. Jaja, bra hun er positiv i det minste. Hun kunne sikkert fått en orkan til å virke som en solskinnsdag. 

Ellers da, jeg møtte noen venner for lunsj tidligere idag på vapiano, koselig å få skvist inn litt vennetid imellom slagene! Jeg spiste som vanlig pasta pomodoro med ekstra mozarella. Tør aldri å prøve noe nytt, for den er så god! Nå skal jeg sette meg å gå igjennom headerforslagene dere har sendt meg, så håper jeg det er noe som passer stilen min / størrelsen på bloggen / har klart nok bilde! Jeg setter uansett utrolig stor pris på at dere gidder, alt blir lagret 🙂 

Beklager mine skallete flekker i hodet, haha.. Mistet heftig med hår under mitt dansecrew og alt stresset. Men det gjør ingenting for jeg var brun, hehe! 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg