HVOR KOM ALT DETTE FRA?

“Jävlar va mycket du tränar på senaste tiden” sa kjæresten til meg i går og JA jävlar fordi nå har jeg motivasjon for første gang i mitt liv og da må jeg bare utnytte det. Jeg er nemlig på vei til dagens andre treningsøkt!

Jeg har hatt medlemskap på sats elixia i en evighet nå og betaler noe jævlig (alt for mye) penger hver måned for å være medlem der, og hvor mange ganger har jeg vært på studioet? En gang for å melde meg inn, og fire måneder senere dro jeg dit igjen for å høre om jeg kunne melde meg ut, haha.  Men da måtte jeg visst betale flere tusen så da snudde jeg i døra og tenkte “fuck it, jeg trener” men ble det noe av? Neh. Men på mystisk vis har jeg blitt supermotivert, og det har faktisk Robin også blitt for han er å trener nå. Så jeg skal komme meg ned til studioet jeg også nå! 


 

Dette tror man ikke på før man opplever det selv, men trening gjør en glad. Om du er deppa en kveld, ikke dra ut på fylla. Det hjelper ingen og i alle fall ikke deg selv. Løp en tur! Man blir faktisk – nesten – et helt nytt menneske. Tankene snur litt om.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg