GJORDE JEG RETT?


Jeg har virkelig innsett den siste tiden hvor riktig det var for meg å sperre kommentarfeltet. Jeg har alltid satt pris på tilbakemeldinger fra dere, men de får jeg jo enda både på instagram, på fanpagen min og på mail. Men nå som jeg slipper å tenke på masse krangel i kommentarfeltet skriver jeg mer fritt, bloggen fungerer igjen som en dagbok / terapi for meg, og jeg kan virkelig se tilbake på de siste månedene og føle meg.. fri? Haha, det er så rart at noen få ord på internett kan skape en slik hverdag, at noen tilbakemeldinger skal forme en så mye som de har gjort med meg. Men jeg tror ingen kan gå igjennom det samme som jeg har gjort uten å bli påvirket, da er man umenneskelig.


I går var vi to ute på en bar, og så gikk vi til neste bar, og slik fortsatte egentlig kvelden. Noen drinker her og der, litt vannpipe, masse mat. Slik en fin utekveld skal være om du spør meg! Klokken 03 ville så klart Robin feste videre, jeg ville hjem noe som var et smart valg for han sovnet i taxien, og igjen på sekundet da vi kom hjem. Dagen idag har vel vært preget av alle drinkene vi tok igår, og vi har vært i totalt sneglemodus. Jeg leser litt i en bok, tar oppvasken, leser litt mer, sitter ute i solen litt og slapper av. Og inatt reiser vi altså hjem.. Og det føles helt OK. Jeg har savnet norsk lakris! Jeg eeeeelsker lakris.. Så der har man brått noe å se fram til likevel. Og så klart huden vår <3 Marte som passer han sender bilder hele tiden, og jeg skal klemme han ihjel når jeg kommer hjem. 


Jeg skal sminke meg ferdig her, så må vi ut å kjøpe inn litt greier til huset + jeg skal ta noen bilder av Robin, haha. Han elsker å bli tatt bilder av.. Vi snakkes senere idag!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg