ALLE MINE INNKJØP FRA FERIEN

Jeg har faktisk ikke shoppet så alt for mye på denne reisen, jeg har valgt å kjøpe ting som jeg skal ha en stund istedenfor masse plagg som likevel kommer til å havne bak i klesskapet etter noen måneder. Jeg er ikke så glad i shopping generelt, jeg blir så fort lei av å gå rundt i butikker og jeg finner sjeldent noe jeg liker. MEN – shoppingen her har faktisk vært ganske bra! Vi har jo vært på kjæresteferie på Kreta tidligere i år, og der er det jo nesten umulig å shoppe. Så av alle “sydenturer” man kan dra på til en billig penge, så byr faktisk solkysten i Spania på et godt utvalg både av billig og dyrt. I Puerto Banus er det jo helt sykt mye jeg har lyst på, men det er så dyrt.. En genser til 20 000 kr virker jo litt i meste laget. Men her er ihvertfall hva jeg fikk med meg!

Kosegenser og bukse fra Hollister. Et slikt sett har jeg hatt lyst på lenge! Jeg var så nære på å kjøpe samme i USA, men tok juicy couture istedenfor som jeg nå har rotet bort. Aner ikke hvordan man presterer å rote bort en hel kosedress, men sånn kan det gå og derfor har jeg nå en ny. Fantastisk kvalitet! Kjøpt på Hollister-butikken på La Cañada. 


Klokke fra Michael Kors. Jeg er ikke en så stor fan av dette merket egentlig, jeg synes veskene kan bli litt tacky – altså, ikke missforstå meg for det er fine vesker, men absolutt alle løper jo rundt med dem og legger opp bilder i hytt og pine. Men fra min side er faktisk merket undervurdret, og da jeg så denne klokken måtte jeg bare ha den! Den matcher perfekt med armbåndet mitt også, som er fra samme merke. Nå har jeg på meg begge deler hele tiden! Kjøpt på Michael Kors / puerto banus. 

Foundation fra Chanel. Denne (og en fra YSL) bruker jeg fast, og jeg veksler mellom disse to. Nå var min ene tom så da måtte jeg bare kjøpe ny 🙂 Av annen sminke jeg har kjøpt ble det to leppestifter fra urban decay, men de har jeg vist dere tidligere. Fra Sephora på La Cañada. 

Jakke fra h&m. Dette ble mitt første innkjøp denne ferien, jeg elsker den! Gleder meg til å bruke den i vinter, billig var den også – tror jeg betalte 350 kr, og det er jo absolutt ikke for en vinterjakke (vinter i oslo, altså. Ikke i Harstad). Fra h&m på Miramar. 

Solbriller fra Dolce & Gabbana. Kjærlighet ved første blikk! De er kjempebehagelige på, og jeg kan se rett på solen med disse (anbefales visstnok ikke uansett, hehe). Kjøpt på en solbrillebutikk i Puerto Banus. 

Hansker fra Prada. Også kjærlighet ved første blikk! Disse blir perfekte å bruke når jeg skal gå tur med Charlie og må holde i båndet. De er så fine, gode å ha på, og tidløse ikke minst. Jeg kan enda bruke disse når jeg er 50 år uten at det ser merkelig ut. Og så passer de til nesten alt! Kjøpt i Puerto Banus. 


Det var alt! Nå blir det filmkveld her “hjemme” 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg