JEG KAN VINNE 14 MILLIONER I HELGEN – DU OGSÅ!

annonse


Hva ville du ha gjort om du plutselig hadde flere millioner på konto?

Den tanken slår meg fra tid til annen, og det er jo faktisk ikke umulig for noen av oss. Jeg hører ofte folk si “om jeg vinner i lotte / når jeg vinner i lotto” og jeg selv har brukt den setningen flere ganger. For litt siden slo det meg at jeg må jo faktisk spille for å kunne vinne, for da er i det minste sjansen der! Hvem vet hva som kan skje? Noen vinner jo, og det kan jo bli nettopp DU! For å delta i helgens lotto kan du trykke her – helt trygt, og med en solid premie. Førstepremiepotten er på 14 millioner, så da får man gjort en del! 

Jeg skal selv spille nå, og til helgen får jeg se om det blir meg – eller kanskje en av mine lesere? Veldig spennende ihvertfall! Og om det blir akkurat jeg som stikker av med premien, så har jeg et par ting som står på ønskelisten min.. 

 

 Betale ned litt ekstra på lånet av leiligheten min! 

  Gi mamma og pappa en andel.

  En chanel.. Hehe.

 Kjøpe et areal med regnskog! 

   En rolex-klokke! Det er også noe jeg vil ha før jeg dør. Noe som skal gå i arv til mine barn.. 

Jeg ville reist ned til Hellas (for eksempel) for å hjelpe til der flyktningene blir tatt imot, og gjerne finansiert reisen for et par leger også. 

 En parykk fa Tokyo Stylez! Jeg står faktisk på venteliste hos han, og det hadde jo vært greit med de ekstra pengene ettersom en parykk fra han kan koste opp mot 60 000 kr.. Han har blandt annet laget parykkene til Kylie Jenner! Forresten, dere må føge han på instagram @tokyostylez. Det er helt utrolig å se hva han får til!

 Jeg ville dratt på en skikkelig fin ferie, Bora Bora høres jo ikke så alt for ille ut? Og så ville jeg tatt med meg hele familien min + Robin sin familie.. 

Jeg ville kjøpt en bil.. Jeg aner ikke hvilken, men ROSA må den jo så klart være! 
 


 

Listen er lang, jeg kunne sikkert ha ramset opp i evigheter.. Vi får heller bare krysse fingrene mot helgen! Delta her, du også! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg