HUN SOM ROPER HØYEST


Er det en ting jeg ofte får høre når det kommer til tilbakemeldinger i positiv form så må det være at jeg er flink som TØR å si meningene mine. At flere bloggere også burde ha hevet stemmen om viktigere temaer en lipgloss. Jo, takk for komplimentet og jeg setter pris på det, jeg mener også at man burde stå opp for det man mener. Men jeg forstår forbanna godt at ikke alle gidder. For vil dere høre noen sjokkerende nyheter? Mennesker har flere sider. WOW, det visste du kanskje fra før av? Vel, utifra enkelte kommentarfelt å dømme, ser det ikke slik ut.

Jeg har flere tusen tanker i hodet mitt igjennom en dag. Noen tanker setter litt dypere spor enn andre, som for eksempel dette med flyktninger. Jeg er lei av å skrive om det og dere er sikkert lei av å høre hun der på 1.59 fra harstad og knirkestemme snakke om det også. Jeg er ikke lei av å skrive om det fordi jeg ikke bryr meg, men fordi jeg føler man går rundt i sirkler og gjentar seg selv og likevel henger folk seg opp i den ene settninga de kan slå hardt ned på. 

Nå kan jeg plutselig ikke bry meg fordi jeg ønsker meg en chanel til 40 000 kr. En chanel jeg har ønsket meg, satt av penger til og som hadde gjort meg glad. Folkens, jeg er en egoist. Jeg sitter her på en ferie som er dyr, jeg skjemmer meg selv bort og jeg lever et fint liv. Jeg er så grusomt falsk fordi jeg liker å ha det bra, samtidig som jeg vil at andre skla ha det bra. Det virker jo slik. Jeg kan forstå at folk reagerer men jeg kan ikke relatere meg, for jeg vil påstå at jeg er såpass sosialt anlagt at jeg ser menneskers ulikheter. Det jeg nå har skrevet om flyktninger flere ganger, er at det JEG tror vil hjelpe mest, er å involvere seg fysisk når de kommer til norge. Der ønsker jeg å bidra. Lære dem norsk, leke med barn, inkludere dem i samfunnet. Jeg er skeptisk til å sende penger mot en organisasjon (selv om jeg gjør det..), for jeg har liten tiltro til at alt når fram dit det skal.

Jeg fikk høre “du kan ikke bare bry deg om alt for åpenbart bryr du deg ikke”. Nei skal vi alle som har noen dyrere plagg i skapet sitte i ring å snakke om hvor mye penger vi har brukt ELLER kan man vise flere sider av seg selv? Det at jeg vurderer  å bruke så mye penger på en veske betyr ikke at jeg sier fuck alt annet, det er nesten som om man kan ha hundre gode tanker – med med en gang man kobles mot noe overfladisk, da overskygger det alt annet. 

Det jeg sier kommer fra lepper som er sprutet full av restylane, jeg har noen ganger problemer med å se klart grunnet for store løsvipper og det jeg irriterer meg mest over iløpet av en dag er håret mitt. Men ikke kom her å fortell meg at jeg ikke har en rett til å bry meg om saker som betyr noe kun fordi jeg ser ut som en idiot (og fordi jeg til tider har det litt vel morsomt på min egen bekostning. For om det kun er en viss type mennesker som har lov til å ville gjøre en forskjell fra nå av, da er vi faen meg ille ute.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg