ER EN VESKE TIL 40 000 KR GREIT?


Jeg har lenge hatt lyst på en Chanel, og et av målene mine for 2015 var å få kjøpt meg en slik veske – tragisk nok, haha.. Jeg lover jeg har viktigere mål i livet også, om det skulle være noen tvil! Men jeg har kun to vesker og begge er litt dyrere, på akkurat vesker investerer jeg heller noen ekstra kroner og har noen jeg vil ha hele livet så derfor føles ikke chanel som et helt urimelig valg likevel. Så vi var i Puerto Banus idag, fram og tilbake ettersom jeg hadde hørt fra noen at de hadde chanel, fra andre ikke. Men nope, de hadde ikke.. Så da sparer jeg meg heller til en annen reise! 


Det var uansett veldig trivelig å gå rundt langs havnen, se på alle båtene og spise deilig mat. I tillegg er jo solnedgangen i Puerto Banus et vakkert syn! Og for første gang siden jeg var et barn savnet jeg faktisk mamma og pappa skikkelig. Da jeg var liten fikk jeg alltid en sinnsyk hjemlengsel, bare det å sove borte en natt kunne bli et problem og nå satt jeg litt med den følelsen. Heldigvis har jeg jo Robin, da. Så får jeg heller se fram til å komme hjem mot jul!


 

Nå skal vi se på film her “hjemme” i huset! Jeg er så trøtt at jeg vil sove men får ikke lov av Robin 🙁 Vi har det forresten alltid så morsomt når vi kjører bil, jeg føler det er noe man burde ha fått filmet og klippet sammen. Veldig mye sang og dans for å si det sånn. Hmm.. Skal se hva jeg får gjort! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg