OCEAN CLUB MARBELLA

 

I går var jeg, Robin og lillebroren til Robin, Felix, På Ocean Club Marbella. Å dra på en beach-club er noe man bare “må” gjøre når man er i Marbella, og med god grunn! Vi er jo her på lavsesong, så det var ikke så alt for mye party og liv der, men en utrolig deilig atmosfære. Store solsenger, svært basseng, herlige temperaturer og fantastisk musikk. i tillegg spiste vi mat som var noe av det bedre jeg har spist på denne reisen 🙂

Vi bestilte inn en stor vodka og både jeg og Robin fikk vel cirka 5 glass for mye i oss etterhvert, så da R kastet meg i bassenget (med nye extensions.. jenter kjenner den kampen) var det på tide å dra hjem, haha. Da hadde vi allerede rukket å twerke (vi var de eneste som danset), diskutere, snakke om alt som eksisterer å snakke om, pluss legge ut masse rare ting på snapchat. Vi må med andre ord dra tilbake dit! Det kan fort bli ganske dyrt, men det er veldig verdt det.. En helt annen opplevelse enn å ligge ved bassenget her ved huset.

For å avslutte dette innlegget legger jeg ved denne goooodbiten av en låt. Fantastisk å nyte i sommervarmen, men også hjemme i kalde Norge!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg