MIN VÅTE DRØM

Dere vet de drømmene man har som er så intense at man dagen etter går rundt med mange rare tanker i hodet som overskygger virkeligheten litt? Du kan våkne opp en tirsdag morgen å tro du er bestevenn med Justin Bieber, kun på grunn av nattens illusjoner. Det er så merkelig, dagen derpå etter en sterk drøm går man rundt i en slags halvveis-virkelighet som er alt for påvirket av eventyret man har vært på. Eventyret kun du vet om, men som oppfattes så virkelig. 

 Jeg elsker et sjokoladepålegg jeg alltid kjøper i utlandet, Choco duo. Robin sier de har det i Sverige, jeg tror han lyver for å få meg til å flytte til hjemlandet hans. Om jeg kunne gifte meg med noe spiselig så ville det ha vært choco duo, så ille er faktisk min lidenskap! 


Faktisk elsker jeg det så mye at jeg inatt drømte at jeg ga opp fest og alkohol for alltid, og satt hjemme hver eneste lørdag for å spise Choco Duo rett fra boksen. Jeg inviterte på vennekvelder hjemme hos meg hvor vi satt med hver vår boks og spiste liter på pilter med sjokoladepålegg. Jeg drømte at jeg kjøpte nye bokser, jeg drømte at jeg spiste de opp, jeg hadde det på brødskive, loff, rett fra boksen.. Ingenting var umulig, og det var ubegrenset tilgang til Choco Duo. 

Så da jeg våknet fra denne drømmen klokken 05:00 inatt hadde jeg ikke annet valg enn å gå på kjøkkenet å spise. Jeg satt faktisk i en halvtime på kjøkkenet og bare nøøøøyt..

 

NAM NAM!!!

Og idag blir jeg faen ikke mett. Jeg spiser og spiser, men sulten blir aldri borte. Sulten på sjokoladepålegg. Og her var altså et helt innlegg dedikert til dette fantastiske pålegget også. 

Håper jeg drømmer om salat inatt.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg