MITT TRIKS FOR FINERE LEPPER

Vi har shoppet to dager på rad her nede, og selv om Miramar ikke var noe videre å skryte av tok vi igår turen til  La Cañada som vi hadde hørt mye bra om. Vi stresset oss rundt der inne fordi vi kom litt over en time før stengetid, men jeg rakk Sephora! Altså, jeg elsker den butikken der og det er en skam at vi ikke har det i norge. Jeg er en skikkelig leppestift-jente, da er Sephora et lite paradis!


Med meg hjem ble disse to fra Urban Decay, en lys og en mørk. De fungerer fint hver for seg, men en av de tingene jeg personlig liker å gjøre er å blande leppestifter. Det gjør jeg nesten alltid, og jeg får veeeeldig ofte spørsmål om hvilke leppestifter jeg bruker. Så der har dere trikset mitt! Jeg blander også noen ganger øyenskygge inn i leppestiften, men det kan jeg vise dere en annen gang. 

Slik ser det altså ut når jeg blander! Den lyse var helt for seg selv nesten hvit, og den mørke var jo nesten svart, men om man kombinerer ser den slik ut. Jeg fant ingen leppestifter på sephora som matcher denne fargen og da måtte jeg bare lage en selv, hehe. 

Nå ser jeg på “I am Cait” samtidig som jeg krøller håret, i kveld skal vi ut å spise middag sammen. Spennende 🙂  

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg