HER SKAL VI BO I TO UKER

Gjett hvem som er i Spania? Jo, det er meg. Og nå kan dere gjette hvem som har sovet i 17 timer? Hehe, det er også meg. Jeg var helt utslitt da vi kom fram så klokken 20:00 var jeg i seng, og våknet for absolutt ikke lenge siden. Faktisk kunne jeg ha sovet i sikkert 20 timer til, men man kan jo ikke kaste bort hele ferien som Robin populært kaller det. Jeg personlig drar jo på ferie for å sove, så jeg ser ikke problemet..

De neste to ukene skal vi bo i et stort hus og bare bruke tid på hverandre. Det vil si at vi blandt annet har basseng helt for oss selv..

 

.. Og tennisbane!

Planene for dagen er så langt bare å handle inn litt ting vi har glemt (jeg har glemt hårbørste, woho..) og dra en tur på stranden i Fuengerola. Det gleder jeg meg til!

Ellers tusen takk for alle fine tilbakemeldinger etter innlegget mitt igår! Jeg har kommet i kontakt med fantastiske mennesker på grunn av det, og jeg har hørt utrolige historier fra tidligere flyktninger som nå bor i Norge. Det gjør meg enda mer sikker i min sak og hva jeg skrev 🙂 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg