JEG FJERNER EN TATOVERING

I dag dro jeg for å ta laser på tatoveringen jeg har på fingeren. Jeg har tenkt på å gjøre det en stund men det har liksom aldri blitt noe av så det er deilig å være i gang. Jeg angrer ikke på at jeg tok den og det var en fin greie der og da, men jeg tenkte ikke framover som betyr at jeg en dag håper på å få en ring på den fingeren, og da ser det jo ikke bra ut med en tatovering bak.. Det er kanskje en litt teit tankegang for det er jo mulig jeg aldri blir fridd til, men det er vel bra å være klar sånn i tilfelle. Vil uansett ikke gifte meg på mange mange år, men å fjerne en tatovering tar jo litt tid så.

Jeg skal inn til behandling hver 6. uke, og ta behandlingen 8 ganger ca. Det gjorde vondere enn å ta tatovering men smerten varer kun i noen sekunder og er heller ikke noe vondt i ettertid.. Men jeg har jo også en veldig liten tatovering så kan tenke meg det er vondt for de som har større! Jeg gjør det på oslo hudklinikk og skal oppdatere dere mer underveis i prosessen 🙂


Nå blir det siste middag med gjengen fra 4-stjerners, og så er endelig bloggingen tilbake på normalen! Jeg har det desverre ikke særlig bra for tiden og sliter med noe jeg gikk igjennom for litt siden, og derfor blir bloggingen litt rar. Men jeg kommer meg tilbake. Selv om jeg har en personlig blogg vil jeg ikke være privat, for jeg har stor respekt for å skjerme andre i livet mitt. Slik burde egentlig alle ha blogget, jeg får noen ganger bakoversveis av hva folk kan få seg til å skrive om alt som skjer i livene deres.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg